KOLIKO IH JE?

‘PRONAĐI ZMIJU’: Na internetu je osvanula ova fotografija, uočavate li opasnost?

Fotografija je obišla internet sa zadatkom: “Pronađi zmiju!” Autor je naveo kako bonus bodovi idu onima koji pogode koliko ih je u sobi te o kojim je vrstama riječ.

Ne kaže se bez razloga sigurnost vlastita doma. Dom zaista jest mjesto na kojemu se osjećate najsigurnije – ili bi tako trebalo biti. Stanovnici ove kuće ne bi se složili s tom konstatacijom. Naime, u jednoj prostoriji sakrila su se čak dva smrtonosna grabežljivca, samo je pitanje možete li ih uočiti.

 

Fotografija je objavljena na Facebook stranici Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 sa zadatkom: “Pronađi zmiju!” Autor je naveo kako bonus bodovi idu onima koji pogode koliko ih je u sobi te o kojim je vrstama riječ. Više od sto komentara brzo je osvanulo ispod fotografije, a komentatori su davali različite odgovore.

DVA I POL METRA DUGA CRNA MAMBA: U kući ulovio najotrovniju zmiju na svijetu, pogledajte kako je to izgledalo

“Tri izgledaju kao dijamantni pitoni, a dvije su zmije sa stabala. Moguće je da i šesta izvire ispod kauča odmah pored bijele stvari”, “Čini se da je jedna zmija na podu pokraj bijele košare”, “Jesu li tri? Jedna na stolu, druga pored televizora i treća u stropu”, pogađali su ljudi.

Je li ovako lakše?

Međutim, nitko nije zaista pogodio koliko ima zmija i gdje se skrivaju. Ako bolje pogledate, vidjet ćete kako su se dvije zmije smjestile unutar stropnih rogova. Riječ je o smeđim zmijama koje inače obitavaju na stablima.

 

Ova vrsta ima dva mala očnjaka sa stražnje strane usta i hrani se uglavnom pticama, piše Daily Mail.

 

Povratak na Net.hr