LJUBAV SE NJEGOVIM IMENOM NEĆE ZVATI / Prodao je suprugu za iPhone samo mjesec dana nakon što ju je oženio

Mladić je svima ispričao da ga je supruga napustila, ali njezina obitelj odbila je povjerovati u tu verziju

27.10.2021.
18:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neimenovani 17-godišnjak iz indijske savezne države Odishe odlučio je da mu je iPhone daleko važniji od braka, pa je suprugu zamijenio za novi smartphone.

Znamo, zvuči kao priča iz rubrike "recite nam da se šalite i da ste to izmislili jer vam je bilo dosadno", ali nažalost bojimo se da to ipak nije slučaj.

Nevjerojatnu vijest prenose upravo svi tamošnji portali, a kažu i da je veliko pitanje kako bi ta nesretna djevojka (26) završila da se sve nije umiješala policija koja je upala u silne probleme tijekom akcije spašavanja.

Naime, kada su ušli u selo u namjeri da djevojku vrati kući, službenici su naletjeli na razjarene mještane kojima nije palo na pamet tako olako pustiti sirotu curu da ode.

Prosvjedovali su, tvrdili da su je pošteno platili, ali je na kraju ipak nekako izbavljena iz stravične situacije.

Mladić i devet godina starija djevojka uplovili su u bračne vode prije samo mjesec dana, međutim nakon što se njemu ukazala prilika da nabavi novi aparat, hladno ju je prodao muškarcu starom 55 godina.

U svom selu je kazao da ga je napustila, ali nakon što je njezina obitelj odbila povjerovati u tu verziju, o svemu je obavijestila policiju koja joj je djevojci, srećom, uspjela ući u trag.

"Priznao nam je što je učinio tijekom ispitivanja. Tim iz Balangira otišao je u Rajasthan kako bi ušao u trag ženi. Međutim, tamošnji mještani nisu dopustili da je odvedemo sa sobom, inzistirali na tome da je pošteno kupljena. Nije bilo lako vratiti je kući", izjavio je neimenovani policajac, čije riječi prenosi portal Hindustan Times.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali