Pribojavate se da će vas dečko ostaviti? Evo kako zatrudnjeti

Noćna mora svake žene je da će muškarac prekinuti s njom. Za takvu situaciju postoji samo jedno rješenje, a to je da zatrudnite.

16.6.2013.
13:51
VOYO logo

1. Žene imaju ciklus i ne mogu zatrudnjeti bilo kada. Za početak je najvažnije da se upoznate sa svojim ciklusom jer je on različit kod svake žene. Upoznajmo se ukratko s anatomijom:

Kao što je jasno vidljivo na dijagramu, unutrašnjost žene je poput Sunčevog sustava i u neprestanom je pokretu. Unutarnji organi vrte se oko pupka u smjeru kazaljke na satu. Najpogodnije vrijeme za začeće jest kada su jajnici u donjem kvadrantu. Kako bi saznali sve o vašem ciklusu, konzultirajte astrologa. Horoskop je jeftinija varijanta, ali nije posve pouzdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Vodite ljubav neposredno nakon obroka. Kada ste ustanovili da je pogodno vrijeme za začeće, krenite u akciju. Najbolje je voditi ljubav s punim trbuhom jer je žensko tijelo vrlo intuitivno te će shvatiti da je kombinacija napuhnutog trbuha i seksa simbol za trudnoću.

3. Ako ne uspije iz prve, isprobajte razne poze. Neke od dobrih poza su misionarski položaj i obrnuti misionarski položaj. Te poze izgledaju kako slijedi u dijagramu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Našminkajte se i odjenite seksi rublje prije vođenja ljubavi. To je simbol za spolnost. Neki od seksi odjevnih predmeta su: grudnjak, gaće, štikle, halteri. Većinu tih stvari možete povoljno nabaviti u baby ili sex shopovima.

5. Žena ima skrivenu ovulaciju. To će vam olakšati da diskretno zatrudnite pa je nemojte pokazivati, čak ni prijateljicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Slušajte pjesme koje govore o trudnoći. To može biti bilo koja pjesma u kojoj se spominje 'beba'. Neke od takvih pjesama su 'Hit Me Baby One More Time' ili 'Come On Baby Light My Fire' od Bitlsa.

7. Održavajte svoje tijelo. Za dobro zdravlje neophodan je čist dom, a vaše će tijelo biti dom bebi otprilike idućih par mjeseci. Počistite mu 'stan', inače neće htjeti niti 'useliti'. Neka od dobrih sredstava za čišćenje trbuha su: sapun, šampon, sprave za čišćenje. Za dodatne savjete oko unutarnjeg uređenja obratite se osobi koja je istovremeno ginekolog i dizajner interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bartolomej Svitak, ginekolog i prijatelj

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo