'NOVAC TREBAM ZA TRAVU'

POŠTENI NALAZNIK: Vratio mu novčanik, napisao pismo i nasmijao internet do suza

Reilly Flaherty izgubio je svoj novčanik, u kojemu su bile njegove kreditne kartice, osobni dokumenti i novac, negdje u Brooklynu, u klubu u kojemu je svirao sa svojim bendom. Međutim, imao je sreće. Njegov je novčanik naišao na poštenog nalaznika s odličnim smislom za humor.

Vratio je Reillyu novčanik i napisao kratko pismo zbog kojeg se mladić nasmijao od srca. Naime, poštenjačina mu je vratila sve, osim novca koji je bio u novčaniku. Međutim, tko god mu je poslao novčanik na kućnu adresu, barem se potrudio objasniti zašto nije vratio i dolare.

DOBAR ODGOJ: Dječak vratio novčanik i napisao šarmantno pismo vlasnici

thanks.. I think?

A post shared by reilly flaherty (@reillyflaherty) on

“Dragi Rilly Flaherty, pronašao sam tvoj novčanik u kojemu je bila tvoja osobna i vozačka dozvola, u kojoj je bila i tvoja adresa, pa ti vraćam sve tvoje kreditne kartice i ostale važne stvari”, napisao je nepoznati netko.

DOBROĆUDAN LOPOV Nakon 14 godini mu vraćen novčanik pun novaca

“Zadržao sam novac jer mi treba za travu, pokaz jer je poskupjela karta za podzemnu i novčanik, jer mi se jako svidio. Uživaj u ostatku dana, papa”, napisao je i potpisao se kao Anoniman.

selfie w/ G. Love right quick before his set at #SurfLodge #gloveandspecialsauce

A post shared by reilly flaherty (@reillyflaherty) on

Tako je Rilly opljačkan na ljubazan način, a iskrenost koju je pokazao povremeni konzument marihuane i svakodnevni slijepi putnik u gradskom prijevozu New Yorka, izazvala je simpatije.

“Ako ništa drugo, zbog ove sam se poruke stvarno nasmijao”, rekao je vlasnik izgubljenog novčanika, Reilly Flaherty.

Povratak na Net.hr