Pogledajte kako danas izgleda djevojcica sa omota kultne cokolade Seka

Bio je to sasvim obican dan. Mislim da su trazili djecu koja bi mogla biti na tim cokoladama po vrticima. Ali cijelo vrijeme su gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta – ispricala je Tea Agbaba cija se fotografija nalazila na omotu kultne cokolade Seka.

– Cini mi se da je to zato sto bila dosta nasmjesena. Braca su mu uvijek govorila da imam te neke djecje obraze i da ih imam i dan-danas. Valjda sam bila bas prava mala curica – kaze Tea.
– Sjecam se i kako sam u jednom trenutku htjela samu sebe fotografirati pa su mi objasnjavali da ne mogu i fotografirati i biti na fotografiji – ispricala Tea.
Prisjetila se kako je bila zbunjena, jer nije znala tko ce biti na cokoladi Braco i kako ce tamo neki nepoznati decko biti njen brat kad ona ima trojicu brace. Dana Babica, koji je bio na omotu Brace ne poznaje osobno, ali ju je prije godine dvije pronasao na Facebooku i od tada su u kontaku.

– Cini mi se kao jedan simpatican decko. Dijelimo jednu dosta veliku uspomenu iz naseg djetinjstva – zakljucila je Tea koja je 20 godina zivjela u Londonu, a trenutno je u Palma de Mallorci.
Cokolade Braco i Seka na policima trgovina bile su jos od ’60-ih godina proslog stoljeca.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr