TKO LEŽI, NE BJEŽI / Pišu da se krokodil prišuljao usnulom turistu, a video ukazao na nevjerojatan ishod

Image
Image

Pripadnici Državne civilne zaštite i vatrogasne jedinice iz Jalisca zanijekali su da je video snimljen u toj meksičkoj saveznoj državi

28.3.2024.
9:09
VOYO logo

Priča kaže da se grupa turista neki dan tijekom kampiranja susrela oči u oči s krokodilom na plaži Boca de Iguanas u meksičkom Jaliscu, a video nameće zaključak da samo pukim čudom nije došlo do tragedije jer je predator i sam zaspao pola metra od usnulog mladića!

Snimku su preuzeli brojni tamošnji mediji, koji su u nastavku istaknuli da su mladićevi prijatelji operaciju spašavanja izveli u najvećoj tišini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, društvo je zabrinula mogućnost da će mladić bučno reagirati kada se trgne iz sna i ugleda tko to leži pored njega, odnosno potencijalan agresivan odgovor opasnog grabežljivca.

Image
TAMAN DA TI PRORADI PROBAVA /

Rekli bismo da zato nije htjelo povući vodu: Obitelj u WC školjci dočekala zmija

Zanimljivo, pripadnici Državne civilne zaštite i vatrogasne jedinice iz Jalisca zanijekali su da je video snimljen u toj meksičkoj saveznoj državi i time doveli autentičnost snimke u pitanje, ali su svejedno obećali da će pokrenuti istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je iz tog razloga zasad označen kao "lažnjak", ali je ipak završio čak i u informativnim emisijama pojedinih tamošnjih televizijskih postaja.

Inače, uopće nije uobičajeno susresti se s krokodilima u toj meksičkoj saveznoj državi, doista ih ima po plažama koliko hoćete, međutim ostaje pitanje je li ovaj doista mladiću samo pravio društvo pri drijemanju ili je, kako kaže jedna od teorija, grupa zafrkanata pronašla i dovukla leš gmaza i video snimila u svrhu šale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

---

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo