Play ponuda

TRAGIČAN KRAJ PROVODA / Otišao se popiškiti iza lokala u kojem se provodio i ostao bez ruke, završila je u želucu aligatora

Image
Foto: Shutterstock

Da više nema ruku, Rivera je doznao od liječnika nakon što se probudio u bolničkom krevetu

25.5.2023.
8:29
Shutterstock
Play ponuda

Jordan Rivera (23) iz Fort Myersa na Floridi ostao je neku noć bez ruke nakon što je naletio na aligatora. Nesretni mladić se otišao pomokriti u jezerce smješteno iza lokala u kojem se zabavljao, ali se ispostavilo da je to bila kobna odluka jer mu je tri metra dugačak predator otrgnuo gornji ud.

Rivera je u izjavi za postaju NBC2 kazao da se susret s aligatorom odvio u nedjelju u ranim jutarnjim satima, i to nedugo nakon što je napustio lokal u kojem se provodio jer je red za toalet bio predug.

"Ugledao sam jezero i odlučio se tamo pomokriti. A zatim se nešto se dogodilo, nisam ni sam siguran jesam li se spotaknuo ili je tlo ispod mene naprosto propalo.

Image
OKRET I TRK /

Stablo kao stablo? Nažalost, mnogi ni u prirode ne uoče opasnost dok ne bude prekasno

Image
OKRET I TRK /

Stablo kao stablo? Nažalost, mnogi ni u prirode ne uoče opasnost dok ne bude prekasno

Uglavnom, završio sam u vodi i to je doslovno posljednje čega se sjećam. Probudio sam se u bolničkom krevetu, a liječnici su mi priopćili da mi je aligator odgrizao i pojeo desnu ruku", prepričao je Rivera i kazao:

"Nije kraj svijeta. Izgubio sam ruku, ali ne i život."

Teresa Lessa, majka stradalog mladića, zahvalila je svima koji su pritrčali upomoć, među njima i vojnom veteranu Trentu Rozieru, koji je klečao na mladićevu ramenu kako bi zaustavio krvarenje dok se čekao dolazak bolničkog helikoptera.

Službenici za zaštitu divljih životinja medijima su potvrdili da je aligator zarobljen i eutanaziran.

Play ponuda
Play ponuda