'NAPALJUJE ME KAD ME GLEDAJU TISUĆE MUŠKARACA I ŽENA': / Ispovijest Hrvatice koja se skida na webu da plati faks

Djevojka rodom iz Slavonije uživo se snima za jednu porno stranicu i kaže da tako otplaćuje fakultet, ali da ju i napaljuje pomisao da ju gleda tisuće muškaraca i žena.

3.10.2016.
11:03
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Skidam se jer mi treba novac. Na mreži postoje više stotina 'live web' servisa na koje se možete prijaviti. Na njima su milijuni pretplatnika, a onda ako mene, primjerice, gleda sto, tisuću ili više osoba, dobivam dio kolača', ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

'Nisam ja sama, znam još nekoliko cura. Ja se ne skidam do kraja, samo grudi pokažem jer sam na, recimo to tako, 'mekom' sajtu, dok ima drugih cura koje simuliraju seks, skidaju se do kraja. Također, ja ne pokazujem lice, nego imam naočale i kapu', opisuje svoj posao Slavonka.

To me napaljuje

'Naravno, ako pokazujete lice i skidate se do kraja zarada je puno veća, ali ja si ipak to ne mogu dopustiti. Ovo mi je čisto malo zarade za fakultet, a po prirodi sam egzhibicionist pa me i seksualno napaljuje da me gledaju tisuće muškaraca ili djevojaka s druge strane' otkriva djevojka, navodeći da je na mreži aktivno i jako puno muškaraca koji se također skidaju, ali najčešće drugim muškarcima.

'Mislim da su njima klijenti većinom oženjeni tipovi iz cijelog svijeta, jer su tek u svojim sobama slobodni od svojih žena. Znam i neke momke iz Hrvatske koji to čine. Postoji i jedan zatvoreni forum Facebook grupa na kojemu se savjetujemo i dogovaramo poslove', zaključuje djevojka.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali