Čista smijurija

NAJGORI OPISI SEKSA 2016. Uz ove porniće trebat će vam maramice, ali za smijeh i plač

Britanski časopis The Literary Review objavio je citate najgorih opisa seksa u književnim djelima koja su izašla prošle godine, a među njima ima nevjerojatnih bisera. Pa krenimo redom…

Ethan Canin: “A Doubter’s Almanac”

Sam čin bio je žestok. Poput teniskog meča ili ljetne utrke, poput nečega što se odvija po danu između dva natjecatelja. Jeftini madrac je poskakivao. Ona je to voljela raditi više puta, a on je obično mogao udovoljiti njezinim prohtjevima. Burbon je bio njegov benzin. Između rundi si je točio burbon za šankom dok je ona dahtala na plahtama. Tijelo joj se sjajilo od znoja. Dugi vrat. Iznenađujuće pune grudi. On će popiti još jednu i vratiti se.

Robert Seethaler: “The Tobacconist”

Zatvorio je oči začuo svoje grgljanje. Dok su mu hlače klizile niz noge, s njega je skliznulo sve njegovo breme; zabacio je glavu i pogledao prema tami ispod stropa te u jednom blagoslovljenom trenutku osjećao da razumije stvari ovoga svijet u njihovoj nemjerljivoj ljepoti. Kako li su čudne, mislio si je, život i sve ove stvari. Onda je osjetio kako Anezka klizi na pod ispod njega, osjetio njezine ruke kako grabe njegove gole guzove i privlače ga prema njoj. “Dođi, dečko!”, čuo ju je kako šapuće i prepustio se sa smiješkom.

Tom Connolly: “Men Like Air”

Hodnik do terminala bio je sami tepih, ništa kisika. Dilly je ugurao Finn u prvi slobodni toalet, zaključao vrata i oslobodio svoj kožni remen. “Prekrasan si”, rekla mu je dok se spuštala i otkopčavala ga. Gledao je njezinu putovnicu koja se polagano dizala iz njezinog stražnjeg džepa traperica u ritmu poskakivanja njezinih guzova dok mu je pušila. Nagnuo se preko nje i zgrabio joj putovnicu prije nego što je pala na prljavi pod. Unatoč trenutačnim okolnostima, ljudska narav natjerala ga je da pogleda sliku na njezinoj putovnici.

Janet Ellis: “The Butcher’s Hook”

Dok njegova ruka kreće prema mojim grudima, moja stopala im zavide. Prošla sam rukama po njegovim leđima, niz kralježnicu izbrazdanu kostima poput brazdi blata na suhom polju, sve do drske izbočine ispod. Njegov prst u meni, njegov palac kruži, a ja se rasipam poput zrnja iz kante. On uzdiše, i dalje vodeći svoju utrku. Smijem se njegovoj neuobičajenoj veličini, držeći se njegovog trbuha i izbjegavajući oštre dlake ispod njega.

Gayle Forman: “Leave Me”

Jednom kada su bili u sobi, Jason je zalupio vratima i proždirao je cijelu svojim ustima, rukama, kojih je bilo posvuda. Bio je proždrljiv.

Ona se sjetila kako je stajala pred njim, njezina haljina samo lokva na podu, i kako se počela tresti, koljena joj zveckajući kao da je djevica, kao da joj je prvi put. Jer da si je dopustila nadati se, upravo ovom bi se nadala. I sada je to bilo pred njom. I bila je prestravljena.

Jason joj je zgrabio ruku i stavio je na svoja gola prsa, na srce, koje je divlje udaralo, u tandemu s njezinim. Mislila je da je samo uzbuđen, napaljen.

Nije joj niti palo na pamet da je i on prestravljen.

Erri De Luca: “The Day Before Happiness”

Pritisnula mi je bokove, naređujući mi da je nabijem. Ušao sam u nju. Ne samo sa svojim pimpekom već sam cijeli ušao u nju, u njezinu utrobu, u njezinu tamu, širom otvorenih oči, ne videći ništa. Moje cijelo tijelo ušlo je u nju. Ušao sam u nju kada se nabila na mene i ostao miran. Kad sam se naviknuo na tišinu i pulsiranje krvi u mojim ušima i nosu, malo me odgurnula van pa me ponovno ugurala. Radila je to stalno iznova, snažno me držeći i pomičući me u ritmu. Meškoljila je grudi u mojim rukama i sve jače gurala. Ulazio sam skroz do prepona i izlazio skoro potpuno. Moje tijelo bilo je njezin mjenjač.

Povratak na Net.hr