BIZARNI ZLOČIN

‘MUŠKA SNAGA’: Našvikao se pripravkom za povećanje penisa pa ubio ženu. Seksom!

U Nigeriji je zabilježen još jedan krajnje bizarni zločin: muškarac je osumnjičen za ubojstvo. Seksom.

Čistač ulica Fatai Busari (50) uzeo je napitak za jačanje potencije prije seksa sa svojom kolegicom i partnericom Sadiat Adejuwon (48). Nakon žestokog seksa, žena je iskrvarila i umrla na licu mjesta.

Busari je uhićen i optužen za njenu smrt, koja je uslijedila nakon žestokog seksa.

Nigerijski mediji pišu da je Busari prije seksa popio biljni afrodizijak, poznAt pod nazivom Muška snaga, koji je povećao njegovu muškost.

Tužitelj Salewa Hammed rekao je na suđenju da je Busari “nezakonito izazvao smrt” partnerice u njegovom domu, 3. listopada oko 15 sati.

Kobna biljna mješavina

“Busari i pokojnica su povremeno radili kao čistači ulica i bili su u vezi. Kobnog dana, Busari je popio biljnu mješavinu za jačanje potencije prije nego što je spavao s njom”, rekao je Hammed.

“Smrt se dogodila dok je on još zadovoljavao svoju pohotu. Otkrio je da nešto nije u redu kasnije, kada je vidio da krv curi iz njenih genitalija”, naveo je tužitelj.

Žena je umrla i on je pozvao hitnu pomoć i policiju.

Busari, kojem prijeti godinu dana zatvora zbog izazivanja smrti, izjasnio se da nije kriv te je zadržan u pritvoru do sljedećeg ročišta, zakazanog za 30. studenoga.

Nedavno je, također u Nigeriji, uhićen 32-godišnji muškarac jer je 14-godišnjakinju silovao dok nije pala u komu. On je također uzeo “neki” pripravak za jačanje potencije i silovao žrtvu dok nije kolabirala.

Povratak na Net.hr