BEPRIJEKORNO ČIŠĆENJE

MA, MOŽE I BEZ RUKU: Pisoar koji pere i suši vaš penis, a vi samo uživate

Sjećate li se kada se prije par godina pojavila zahodska školjka koja je prala i sušila vašu stražnjicu? Ne? Nije važno. Iako Japan ne voli seks, stvarno voli dobar mlaz vode u stražnjicu, piše The Lad Bible.

JEDNOSTAVNO SE NE ŽELE SEKSATI: Japanci imaju dosta veliki problem…

Dakle, kako već postoji školjka koja se pobrine za vašu stražnjicu, ne bi li bilo sjajno kada bi postojao i pisoar koji bi vam oprao i osušio penis? Ne bi li to bilo pravo ostvarenje sna?

PRAKTIČNOST NA DJELU: U WC noćnog kluba postavili ‘pisoar’ za povraćanje

Pa…

Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas kako dani jednostavnog otresanja dolaze svome kraju. Uskoro bi se trebao pojaviti pisoar koji će se u potpunosti pobrinuti da budete čisti kao suza.

Ova sprava, nazvana Urinary 2.0, koristi programirane senzore koji će aktivirati mehanizam za čiščenje nakon što završite s poslom.

Jasno, ako nešto ne bude radilo kako treba dobiti ćete puno vode po svojim preponama, a ako mlaz bude prejak, možda vam se čak i svidi.

Pod uvjetom da uređaj bude u praksi radio dobro, tri sekunde će ići mlaz vode sa sapunom koja će čistiti vaš penis, a po tvrdnjama proizvođača, voda će biti toplija zimi a hladnija ljeti. Misle na sve.

Nakon što vaša palica svježe zamiriše, drugi će senzor označiti kako je vrijeme za njeno sušenje. Baš poput uređaja za sušenje ruku, puhati će topli zrak, i to opet samo tri sekunde. Nadamo se da neće biti prevruć!

Urinary 2.0, pisoar

Pisoar je projektiran za sve oblike i veličine, i trebao bi biti u stanju prilagoditi se svakome korisniku.

Sprava je još uvijek u fazi prototipa, a Gevorkyan, tvrtka koja ga razvija, u budućnosti vidi svoj proizvod u svim toaletima.

I tako, slijedeći put kada ste vani i očajno se trebate olakšati, pomislite samo kako bi bilo sjajno da imate vrhunsku uslugu čišćenja penisa, i to potpuno besplatno.

Povratak na Net.hr