Koprivničanka Katarina – djevojka čija je strast kazalište!

Katarina kaže da voli izazove, te se stoga odlučila prijaviti i na naš natječaj za novo lice, koje biramo u suradnji s modnom agencijom Midikenn.

Katarina Rodek, plavokosa 19-godišnjakinja iz Koprivnice, studentica je prve godine integriranog studija biologije i kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Bavi se ronjenjem i plivanjem, a posebno voli odlaske u kazalište i sve što je vezano uz svijet kazališta i glume koju prakticira kao hobi. Također je članica međunarodne organizacije CISV, te svake godine putuje i upoznaje nove ljude iz cijelog svijeta. Za sebe kaže da je vrlo otvorena, komunikativna i ambiciozna osoba, koja voli nove izazove, pa se stoga odlučila okušati i u ovome.

Njene fotke pogledajte ovdje, te joj dajte svoj glas, ukoliko mislite da bi baš ona trebala postati naša djevojka mjeseca.

Iako ćemo ocjenu i broj glasova uzeti u obzir pri odabiru djevojke mjeseca, zadnju riječ imat će Midikenn.

Ako Katarina postane naša djevojka mjeseca, čeka je vrijedna nagrada, koju joj daruje Shooster, a to je poklon bon u iznosu od 1.000 kuna.

I dalje primamo vaše prijave, drage djevojke, a prijaviti se možete na naš mail i to nakon što pažljivo pročitate uvjete izbora ovdje.

Povratak na Net.hr