Kako biti pastuh u krevetu

Muškarci me često pitaju: 'Kako biti pastuh u krevetu, guru?', 'Kako ostvariti dobar seks, guru?'.

22.6.2013.
8:53
VOYO logo

Na početku je važno ustanoviti žensku anatomiju koja se koristi u seksu. Evo nekoliko anatomskih dijagrama koji će vam prikazati termine o kojima ću pisati u nastavku.

PREDIGRA

Predigra je jako važna za ženske jer je njihovo tijelo kompliciran mehanizam koji se prije uporabe mora 'podmazati'. Da bi bio moguć specijal-201201270582004-sex u žensku vaginu, ona se prvo treba namočiti. To možete postići gazom natopljenom vodom, a ako ste malo egzotičniji u spavaćoj sobi, gazu možete natopiti čajem od kamilice ili pak koristiti vlažne maramice od aloe vere. Još jedna dobra metoda nanošenja tekućine je spužvom za pranje posuđa, ali prvo je dobro iscijedite jer deterdžent za suđe ima pH vrijednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREDPENETRACIJA

Ženske nekad ne vole odmah krenuti na snošaj, nego vole da im rukama stimulirate erogene zone. To se postiže stavljanjem ruke na erotske dijelove tijela, a kod žena su to guzica, koljena i grudi. No, budite umjereni jer ako predugo držite ruku na erogenoj zoni, ona će pomisliti da ste perverznjak.

Ženska će vam obično dati znak kad želi penetraciju, a neki od čestih znakova kojima se služe su izjave poput: 'Spremna sam sada za seks' ili 'Želim tvoju penetraciju u sebi'. Ako ne daje nikakve znakove, a rukom ste prešli sve erogene zone, vrijeme je da malo ubrzate akciju i stavite ruku na vaginu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje je ruku staviti na klitoris ili himen (konzultirajte dijagram), svaka žena je drugačija, pa ovisi o tome što više voli. To će je obično jako brzo uzbuditi, pa budite spremni za sljedeći korak.

PENETRACIJA

Ovo je najvažniji dio jer žene jako vole penetraciju ako je dobro izvedena, a mrze kad nije. Kako biste dobro izveli ovaj korak, potrebno vam je odlično poznavanje anatomije ženske vagine jer u suprotnom puno toga može poći naopako. Dakle, jako je bitno da stavite spolovilo u G-točku, a nikako ne u klitoris (dijagram). To je mala tajna koju većina muškaraca ne zna, pa rade sve krivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženska vagina najosjetljivija je na G-točki jer se tamo spajaju živci iz glave sa živcima iz drugih organa, kao što su pluća i ruke. Znat ćete da ste na pravom mjestu ako ubrzano diše i ako vas primi rukama. S druge strane, ako joj ruke leže pored tijela i ako ne diše, znate da ste vjerojatno stavili spolovilo u klitoris, pa ga malo pomaknite lijevo ili desno, kod svake žene je drugačije.

Većina muškaraca, nažalost, misli da ženu može zadovoljiti samom penetracijom, no pravi umjetnici seksa znaju da postoje razni potezi kojima svaku mogu dovesti do ludila. Neke od tehnika kojima se služe majstori su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Umjesto unutra-van, pomičite penis lijevo-desno. · Ne ispuštajte nikakve zvukove i gledajte zamišljeno u daljinu. Seks nije samo fizička igra nego i psihološka, a ovo će je izludjeti. · Recite joj 'volim te' između svake penetracije. Ženskama seks nije samo u genitalijama nego i u glavi, pa je bitno da stvorite emocije i atmosferu. · Naizmjenično joj stavljajte ruku po dvije sekunde na svaku od grudi. Poseban dojam ćete ostaviti ako pritom senzualno brojite sekunde na glas. · Ako voli grublji seks, govorite joj proste stvari. Primjerice: 'Ah, pas mater', 'Ah, jebote', 'Ah, kako si znojna dolje' ili 'Ah, sva si gola'. · Potapšajte je po leđima ili tjemenu. To će joj dati samopouzdanje i razveseliti je. · Iskušajte razne poze: zagrlite je, stavite glavu na njezino rame, isprepletite prste na rukama ili nogama, zavežite joj ruke ili kosu, stavite joj penkalu u guzu.

ORGAZAM

Ako ste pažljivo slijedili sve navedene korake, orgazam bi trebao biti zagarantiran. Ženske ne vole kad im izvršite orgazam po dijelovima tijela, unatoč tome što se prikazuje u pornićima. Zato je najbolje da orgazam izvršite diskretno i bez halabuke kako ne bi ispalo da se naslađujete jer muškarci mogu doživjeti orgazam, a žene ne. Nakon toga se možete otići oprati ili zapaliti cigaretu znajući da ste junački obavili svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guru Metyslaw Horvat, psihoterapeut i upravitelj skladišta

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo