Greška jednog slova

HTIO UMRIJETI OD SRAMA: Zabunom poslao djedu umjetnu vaginu, no to nije najgore…

Seksualno istraživanje je sjajna stvar, bez obzira na to je li u pitanju muškarac, žena pa čak i ako uključuje umjetnu vaginu.

Ipak nitko ni ne pomišlja da u svoje seksualne zgode i nezgode uključuje svog djeda. No upravo je to učinio ovaj korisnik Reddita, zahvaljujući zabuni na Amazonu.

“Dragi reddite, danas sam uje..o, totalno”

“Moj djed živi u drugoj (američkoj saveznoj) državi” započinje priču u svom postu iskrenog naziva. Kao svaki pristojan i dobar unuk, za Božić mu je kupio poklon. To je bila zadnja stvar koju je kupio na Amazonu. Do prije neki dan.

NAROD NAVALIO: Nova seks igračka toliko je popularna da su je morali skinuti s weba

“Svako malo sam gledao oglase za umjetnu vaginu (Fleshlight) i pomislio sam, zašto ne? U kraju krajeva mojoj ruci bi dobro došao mali predah” piše ovaj seksualni pustolov.

Postojao je samo jedan problem: bio je malo previše sramežljiv da bi skoknuo do obližnjeg sex-shopa pa je, obavijen u anonimnost interneta, pronašao gumenu vaginu s dobrom recenzijom na Amazonu.

Klik brži od mozga

Ubacio ju je u košaricu i nekoliko klikova kasnije, bez puno razmišljanja, naručio fleshlight. Ne shvaćajući kolosalnu grešku koju je upravo napravio.
Oko tjedan dana kasnije dobio je poziv od djeda koji mu zahvaljuje na baterijskoj svjetiljci (flashlight). Užasnut i previše zbunjen da bi išta pametno smislio, samo je promucao “nema na čemu”.

fleshlight-300

Nakon što je u panici spustio slušalicu, objavio je svoju užasnu priču priču na Redditu.

Drugi korisnici savjetovali su mu da napiše mail koji djeluje službeno u kojem se Amazon ispričava na greški te da djedu pošalje pravu svjetiljku. No to bi dugo trajalo…

Jedino što je mogao učiniti je kupiti svjetiljku u trgovinama, voziti 12 sati, i zamijeniti umjetnu vaginu (fleshlight) za svjetiljku (flashlight) prije nego djed vidi što mu je njegov divan unuk poslao.  Imajući to na umu nazvao je djeda i najavio svoj posjet, moleći boga da u idućih tjedan dana neće nestati struje ili se dogoditi nešto drugo zbog čega bi djed zatrebao hm, bateriju…

Nažalost sudbina je imala druge ideje, djedova prijateljica iz crkve, udovica, pomagala je u organizaciji kampiranja za mladež crkve te je molila župljane da im posude potrepštine za logorovanje.

A mislio da ne može gore

Djed je naravno pomogao: ponudio im je nekoliko vreće za spavanje, šator, štap za pecanje i, naravno, svoju novu svjetiljku.
Samo sat vremena nakon što je uzela “bateriju”, kako piše korisnik Reddita, priajteljica je nazvala djeda i rekla mu, između ostalog, da ide u vražju mater (ostanimo pristojni).
Zbunjeni djed zove unuk a koji je naravno za sve pokušao okrivit Amazon.

Unilad.co.uk/Webcafe.hr

Povratak na Net.hr