NAROD PROLUPAO

GASI SVE! Pa pogledajte što je ovaj Dalmatinac stavio na lice; tehnički ima masku, ali…

Nepoznati ‘junak’ snimljen je u javnosti sa svojom ludom verzijom kirurške maske

Štite li nas maske od koronavirusa ili ne? Pitanje je to koje se proteže po medijima više od pola godine. Dok neki tvrde da je to beskoristan napor koji ulažemo u borbi protiv pandemije, velik broj stručnjaka tvrde da ima koristi ako ih nosimo pri svakom izlasku iz kuće.

A što kažete na njega?

Ovaj muškarac očito je jedan od onih koji ne vjeruju u njezinu učinkovitost, pa je na ovaj način odlučio pokazati što misli o mjerama Stožera.

IPAK JE 2020. I SPREMNI SMO NA SVE: Pogledajte s kojim je ljubimcem ovaj par pio kavu u centru Zagreba

Nepoznati muškarac postao je hit na Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” nakon što je snimljen u javnosti s kirurškom maskom ili, preciznije rečeno, okvirom maske – jer je ono najvažnije izrezao i prošetao s golemom rupom na mjestu gdje treba doći glavni dio maske.

Sarkastični komentari

Među stotinjak komentara, koje su ljudi ispisali ispod bizarne fotografije, našlo se dosta sarkastičnih dosjetki.

“Čovjek objasnio koliko nas maske štite”, “Pa nosi čovjek masku. Poštuje mjere”, Hahhaha…. Nasmija me baš! Još njegova faca… Sve regularno”, “Koji kralj”, “Šibenik je to”, “Pohvalno je da je navukao tamne čarape, umjesto bijelih. Bijela majica je doduše malo veća, ukor direktora”, “A, Bože mi prosti, vidi se da su isprid nekog odjela”, pišu pratitelji spomenute stranice.

Povratak na Net.hr