Play ponuda

FOTO: / Erotika za ljubitelje krvi i mesa

shimmer fallback

Izgleda da je naš Milan 'U Zemlji Krvi i Mesa' Bandić konačno došao na svoje. Od sada postoji i fetiš erotsko rublje za sve one sklone malo bizarnijim, krvavim ukusima.

28.2.2012.
15:06
Play ponuda

Iako na prvi pogled izgledaju dosta šokantno, halteri koji naizgled deru kožu s noge samo su proteza koju je osmislila stručnjakinja za specijalne efekte Meaghan O’Keefe iz Los Angelesa.

U opisu proizvoda kojeg prodaje na svojoj http://www.etsy.com/listing/82159361/gartered-legs-prosthetics-garters piše da su idealni za maškare, ali i specijal-201104070347004-sex igrice, zombi striptizete i za sve one koji u svoj seksualni život žele uvesti malo krvave specijal-201104070347004-freak show.

Proteza je jednostavna za nanošenje i simulira ranu na nozi, no ljepilo, (umjetna) krv i šminka koja pomažu u ostvarivanju iluzije nisu dio pakiranja pa će se svi zainteresirani ipak morati malo kreativno izraziti. Naravno, pozitivna strana toga jest što će svaki halteri i ozljeda biti jedinstveni. Nadamo se da će ovaj zanimljivi artikl pronaći svoju ciljanu publiku.

Samo jedna od kreativnih primjena proteze može izgledati ovako:

Play ponuda
Play ponuda