FOTKA MLADENACA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Uslikali se u oralnom seksu, a sve je bila mamina ideja

Image
Foto: Michel Klooster

Nizozemski fotograf Michel Klooster dobio je neobičnu zamolbu za fotografiju od majke mladenke ili mladoženje - da ih uslika dok simuliraju oralni seks u šumi.

6.10.2017.
14:22
Michel Klooster
Play logo

Neobičan fotografija, na kojoj mladenka kleči u vjenčanici dok je mladoženja pred njom spuštenih hlača, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Dok neki smatraju da je fotografija vulgarna, fotograf brani mladence i tvrdi da je vjenčanje bilo ležerno te da je ideja za fotografiju došla od majke.

Nije poznato je li riječ o njegovoj ili njezinoj majci, no mladenci su očito zadovoljni fotografijom, a fotograf je uz sliku napisao da je uslikana nakon što su razmijenili zavjete pa nije riječ o predbračnom seksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Fotograf je također rekao da ovakve fotografije nisu nikakav tabu u Nizozemskoj jer je u sličnoj pozi fotografirao još tri para te da je svaki put riječ o ukusno izvedenim pozama na kojima se ne vide intimni dijelovi tijela. Također naglašava da je sve snimljeno u duhu humora i fotografije nisu pornografskog sadržaja pa ne vidi zašto bi ikome smetale.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo