FASCINANTAN VIDEO: / Pogledajte kako je ova ptičica oživjela svog ozlijeđenog prijatelja

Kaže se da je pravi prijatelj onaj koji uz vas stoji i u dobrim i u lošim vremenima.

8.3.2016.
21:15
Screenshot/YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lako je biti nečiji prijatelj kad sve ide glatko i kad ste uspješni, nonajbolji se prijatelj prepoznaje u nevolji, piše Littlethings.

Često se misli kako je prijateljstvo rezervirano samo za ljude, no video dvije ptičice dokazuje suprotno. Jedna je od ptica u letu glavom udarila u staklo i onesvijestila se na tlu. Nažalost, ovaj se scenariji događa jako često, a neki ljudi na prozore stavljaju naljepnice kako bi upozorili ptice i na taj ih način spasili. Ipak, ta tehnika nekad ne radi, naprosto zato što price lete previše brzo.

Ptica koja se onesvijestila beživotno je ležala na tlu, no tada joj se približila druga, vidno zabrinuta. Činilo se kao da pričica plače nad svojim ozlijeđenim drugom, no ubrzo je postalo očito da ga zapravo želi probuditi.

Ptičicu nije bilo briga što se nalazi na tlu gdje je netko može ozlijediti, bilo joj je bitno jedino da druga ptica bude dobro. U videu se vidi kako trese tijelo nesretnog prijatelja i daje mu pomoć 'usta na usta'.

Zaprepašteni su očevici gledali ovu borbu za život i nisu mogli vjerovatii kad se ozlijeđena prica probudila i odletjela sa svojim prijateljem.

Jadničak će vjerojatno danima patiti od glavobolje, ali najbitnije je to da je preživjeo i to zahvaljujući svojem prijatelju koji nije želio odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali