Ne biste vjerovali, ali botoks ima i svojih prednosti

Danielle Sheehan cijelog života ima problema s ekcemima, točnije s kožnim promjenama obilježenim pojavom crvenila i zadebljanja kože. Kako medicina još uvijek nema službenog lijeka za tu bolest, Sheehan se bolesti riješila na sasvim neočekivani način.

Danielle se od malih nogu borila s osipima na koži koji bi se pojavili, a zatim nestali. Prije četiri godine, osip joj se vratio i to na rukama i oko očiju. Najgora stvar od svega je, ispričala je Daily Mailu, činjenica da ju je koža tada jako pekla, pogotovo kada bi plakala.

Sheehan, koja je model i plesačica, isprobala je sve što joj je bilo preporučeno – od losiona, krema pa do pokusnih tableta. Ništa od toga nije joj pomoglo, sve dok je, prije godina dana, odlučila posjetiti estetskog kirurga, jer je htjela probati svoj problem riješiti botoksom.

https://twitter.com/xDanielleMaex/status/533935439942795264

Ne samo da su joj tretmani s botoksom pomogli, nego joj se lice toliko očistili da nije imala nikakve vidljive tragove osipa, koji bi joj obično ostajali na koži. Njezin se problem od tada nije niti jednom pojavio.

Istraživanje provedeno u fakultetu u Edinburgu 2012. dokazalo je da botoks pomaže pri rješavanju svrbeža kože i ekcema.

Druga istraživanja su pokazala da pomaže i pri ublaživanju simptoma kronične migrene te kod slabijeg mjehura. Također je utvrđeno da može tretirati povećanu mišićnu ukočenost u laktu, zglobovima i mišićima u prstima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr