VIDEO: Izazivao 'pravog' superjunaka pa dobio batine

Jedne naizgled mirne večeri sve krenulo po zlu… Jedan sukob je vodio drugom i nastala je prava zavrzlama.

Phoenix Jones, Midnight Jack, Red Falcon, Bishop i Westlake Drake bili su u rutinskoj ophodnji u kostimima junaka kad su naišli na muškarca kako urla u blizini automobila. Osumnjičenik u narančastoj majici počeo je rukom lupati po prozoru automobila te plašiti vozača. Phoenix mu je prišao i pokušao ga zaustaviti, a Red Falcon je pozvao 911.

Osumnjičeni je tada svoju ljutnju usmjero na Phoenixa, te mu uputio rasističke uvrede. Policija je stigla nakon osam minuta.

Phoenix Jones je rekao policajcima da bi htio otići i da želi pratnju. Osumnjičenik je tada rekao: ‘J*** se c*****o, doći ću ti u kuću.’

U tom trenutku Phoenix i osumnjičenik su pristali na tučnjavu. Prije nego je Phoenix oborio muškarca u narančastoj jakni, ovaj mu je rekao: ‘Znaš da ne želiš ništa od ovog.’

Nakon što je Phoenix pretukao osumnjičenog, njegovi su prijatelji počeli vrijeđati Phoenixa. No, policija je rekla da je njihov prijatelj pristao na tučnjavu i da je to legalno te da ne smiju dirati Phoenixa.

Phoenix i njegova ekipa nastavili su patrolu, a kasnije je na putu prema doma dobio poziv i rečeno mu je da će ga muškarac u narančastoj majici tužiti. Phoenix se složio da im ustupi video kako bi policija vidjela što se dogodilo.

Povratak na Net.hr