VIDEO: Kad rođendanske proslave krenu po zlu

Jeste li se ikada našli u situaciji u kojoj plačete od muke jer vam se proslava rođendana pretvorila u čistu katastrofu? Za utjehu – niste jedini.

Svi bismo mogli izbrojati par rođendana koji se nisu razvijali u očekivanom smjeru ili ih je ‘začinilo’ neko neugodno iznenađenje.

I kad pomislite da je najgora varijanta to što je vama draga osoba zaboravila na veliki dan ili vam se na proslavi nije pojavio netko koga ste željeli vidjeti tamo, vjerujte ima i gorih iskustava.

U nastavku donosimo neke od najgorih i najbizarnijih izdanja rođendanskih proslava koje su se dogodile u posljednje vrijeme. Uživajte!

1. Mama naručila striptizete za maloljetnog sina

Da, i to je moguće. Majka po imenu Judy Viger naručila je sinu za 16. rođendan dvije striptizete, zbog čega je završila na policiji.

2. Zločesti strašni klaun

Za djecu nema ništa goreg od zločestih klauna koji im tjeraju strah u kosti. Tko bi na taj način želio traumatizirati vlastito dijete?Dominic Deville je takav klaun, roditelji ga zovu na dječje rođendane, a njegova najdraža aktivnost je ostavljanje strašnih poruka djeci, poput onih da ih promatra u svakom trenutku te da će uskoro postati meta napada.

3. Rođendanski poklon – mrtva supruga

Jorge Victorino-Vazquez je navodno angažirao policajca kako bi ispalio metak na njegovu suprugu, kao rođendanski poklon samom sebi. Zamislite luđaka!

4. Napao elektrošokerom policajca

Jesse Alexander Wright je uhićen nakon što je pijan uzeo elektrošoker policajcu te ga njime napao čak tri puta. To si je sam poklonio za rođendan.

5. Skok padobranom koji je umalo završio kobno

80-godišnja Laverne Everett željela je ispuniti svoj davni san – skok padobranom, koji je umalo završio kobno te se umalo pretvorio se u njezinu posljednju rođendansku želju.

6. Rođendanski fijasko zbog pive

94-godišnji Nijemac pobjegao je iz bolnice kako bi svoj rođendan proslavio u pivnici i počastio se bar čašom piva, pa su ga ubrzo morali vratiti natrag u bolnički krevet.

7. Najgora rođendanska čestitka ikad

Osmišljena od tvrtke Arnold Barton (namijenjena tinejdžericama) glasi: Ako imaš bogatog dečka, poklonit će ti za rođendan dijamante. No, možda tek iduće godine – kad ti narastu sise’.

Povratak na Net.hr