OKLOPNJAKOM PO CUGU

NIŠTA GA NE MOŽE SPRIJEČITI DA SE NAPIJE: Uzeo oklopno vozilo pa se zaletio u trgovinu – doslovno

Čovjek u alkoholiziranom stanju ukrao je oklopno vozilo i zabio se njime u izlog trgovine, usput razbivši obližnji auto. Vozač je nakon toga navodno ukrao bocu vina iz trgovine.

Incident se dogodio u srijedu u gradu Apatiti, unutar Arktičkog kruga, izjavila je ruska prometna policija. Počinitelj je u kasnim dvadesetima, a oklopni je transporter navodno ukrao iz lokalne paravojne škole kako bi se provozao po gradu, piše RT.

Nakon sudara tugu liječio ukradenim vinom

No avantura nije dugo trajala i ‘tenkist’ se uskoro zabio u izlog, usput uništivši obližnji parkirani automobil. Nakon udara, pijani osumnjičeni izašao je iz transportera i krenuo prema trgovini, gdje je navodno ukrao bocu alkohola. Policija ga je uhitila dok je hodao po ulici s pićem.


Ukradeno vozilo pripadalo je paravojnoj školi u sastvu DOSAAF-a, organizacije pod vladinom kontrolom koja potiće Ruse na učenje tehničkih i vojnih vještina. Transprter nije imao nikakvo oružje. Kasnije se pokazalo da ovo nije prvi put da je osumnjičeni ukrao teško vozilo. Tako je ranije ovog mjeseca uzeo kamion Kamaz iz postrojenja lokalnog odjela Ruske akademije znanosti.

KAKVA NEVJEROJATNA SREĆA: Kupio irački tenk na eBayu i pronašao 2.4 milijuna dolara vrijedno blago

Povratak na Net.hr