BIT ĆEŠ MOJA - ILI U ZATVOR

AKO GA SAD NIJE UBILA… Završio u lisicama jer je htio iznenaditi curu ‘originalnim’ pozivom na maturalnu

Maturalna večer je prilično važna u životu svakog srednjoškolca, a Amerikacni ju dižu na jednu sasvim novu razinu. Osobito ovaj lik koji je u sve uključio i policiju…

Policija gradića u američkog Georgiji objavila je snimku kako zaustavljaju dvoje tinejdžera. Policajac im objašnjava kako ih je zaustavio jer im pločice nisu jasno vidljive, a i “već im je poznato to vozilo”.

“Jeste li ikada zaustavljeni u ovom vozilu? Imate li braće i sestara? Voze li auto i vaši prijatelji” govori smrtno ozbiljno policajac. Potom je zatražio od dvojca da izađu iz auta te traži dopuštenje da im pretraži vozilo. Vraća, vidno ljutit. “Ako mi lažete, nemam više izbora, razumijemo li se? Surađujte, radio sam ovo tisuću puta. Najčešće možemo nešto dogovoriti, ali ne i ako niste iskreni” gnjevan je policajac. Kako vozač ne želi ništa više reći, stavlja mu lisičine.

Djevojka počinje izgledati jako, jako zabrinuto. Policajac se vraća s vrećicom, po svemu sudeći, marihuane. Oboje tvrde da droga nije njihova. Policajac potom pokazuje vrećicu djevojci, i dalje smrtno ozbiljan “Je li ti ovo izgleda kao trava?”.

Olakašanje, bijes, sreća, šok – sve se to da pročitati na licu djevojke u tom trenutku. U vrećici je bio papir kojom ju dečko poziva na maturalnu večer.

Povratak na Net.hr