POLA URE JAVNE TORTURE / A na Štefanje metanje: Građani zatekli turista kako se u jutarnjim satima seksa nasred ulice

Image

Svjedoci vjeruju kako je u pitanju bio Englez

27.12.2022.
8:42

Tajlandska policija traga od ponedjeljka ujutro za turistom koji se u Pattayi poseksao s prostitutkom nasred ulice. Čovjek je u zoru "obavio što ga je spopalo" doslovno na križanju podno semafora, a svjedoci su ga opisali kao tipa starog između 40 i 45 godina, plave kose i visine od otprilike 190 centimetara.

Kako prenosi tajlandski portal DailyNews, par se tijekom polusatnog seksa uglavnom nije obazirao na prolaznike, a razišao se tek nakon što je nekom od lokalnih beskućnika dozlogrdilo to trpjeti.

Image
SKUPA XXL POZADINA /

Ni od posla u striptiz klubu nije uspijevala prehraniti djecu, no slike gole guze sada joj donose 700.000 kuna mjesečno

Image
SKUPA XXL POZADINA /

Ni od posla u striptiz klubu nije uspijevala prehraniti djecu, no slike gole guze sada joj donose 700.000 kuna mjesečno

Dotični gospodin par je prijavio policiji, a eksplicitna snimka otkrila je i to da je napaljeni turist mahao zatečenim prolaznicima dok je uživao u seksu.

"Primijetili su da ih promatram, ali su bili previše pijani da bi marili. Rekao bih da je u pitanju bio engleski turist, a ona tipična gradska prostitutka", kazao je taj beskućnik tamošnjim medijima i dodao da je umoran os stranaca koji Pattayu tretirao poput smeća.

Nestašnom turistu prijeti uhićenje, a lokalni policijski kapetan Yutthapol Boonkerd istaknuo je da je uvjeren kako će potraga biti uspješno okončana s obzirom na to da je u tom dijelu grada postavljeno jako puno kamera.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent