Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Strijelci su se usidrili u mirnu ljubavnu luku, a jedan znak je izgubljen u bespuću seksualne stvarnosti

Image

Neizbježno smo uvučeni u borbu dobrog i zlog pa nam je potrebno duhovno sjedinjavanje na mnogo višim razinama od uobičajenih

27.2.2021.
7:00
Play ponuda

Tranzitni Mars 'u izgonu' u Biku, u konjunkciji sa 'zloglasnim Algolom' iz zviježđa Perzej, kozmički oslikava trenutak našeg najdubljeg pada (grijesi koje će naši potomci otplaćivati...) u materijalno, u pohlepu i osvetoljubivost. Ovaj vrlo nezgodni utjecaj upozorava na opasnost koja dolazi od pretjerane upotrebe sile, posebno prema ženama, pa i trudnicama, i može stvoriti mnoge nevine žrtve.

Venera, dispozitor Marsa, nalazi se u Ribama u znaku vlastite egzaltacije, i uz razvoj i usvajanje kardinalnih vrlina - ljubav, ispravnost, istina, mir i nenasilje, neizbježno smo uvučeni u borbu dobrog i zlog. Moramo osvijestiti, čistiti i uklanjati svoje (i one transgeneracijske) tamne strane. Potrebno nam je duhovno sjedinjavanje na mnogo višim razinama od uobičajenih.

shimmer fallback
shimmer fallback

OVAN postupno jača, dok mu ego ne eksplodira od samozadovoljstva. Dosta cura se pali na adrenalin frajere. Tražite novu amazonku za intimiziranje? Upravo se jedna zgodna crna preznojava, tu kraj vas, na spravama koje vam život znače!

LAVOVI su psihofizički procvali otkad je (opasno) zajužilo. Pozitivno ste odreagirali na proljetnu zimu, za razliku od mnogih drugih. Zračite strastveno privlačno i raspoloženi ste za suradnju. Seks? Razapet ste feder. Raskopčan vam je rajsferšlus!

STRIJELCI se više ne žale na ništa. Prestali ste kukati, jer vas drugi nisu ozbiljno doživljavali. Usidrili ste se u mirnu ljubavnu luku, i oboje izgledate sretno i zadovoljno. U ime ljubavi, redovito se seksualno servisirate. Bolje vam ne može biti.

BIKOVI su izgubljeni u bespuću međunožno seksualne stvarnosti. Skloni ste skrenuti s puta vjernosti, i skliznuti u eksperimentalne veze. Samo pojačana svijest o tome što se (s vama) događa, može zaustaviti vaša nekontrolirana strastvena htijenja.

DJEVICE su skromne i jednostavne djeve, i ne traže 'previše svega' da bi bile sretne. Najbitnije vam je da je on vrijedan i uredan. U krevetu funkcionirate poput najmodernijeg stroja. Sve 'klizi, titra i rotira' kao podmazano. Savršeno ste si po mjeri.

JARCI su rogata bića, i ne treba ih izazivati bez velike potrebe. Istrajni ste po pitanju poslovnih ambicija. U duši ste konzerva, a stiglo je novo, progresivno, Vodenjačko doba. I tradicija ima svojih vrijednosti i vrlina. Misionarski seks vječno je aktualan.

BLIZANCIMA stiže tranzitni Mars u goste, i ljubavni život postat će im vatreno strastven. Imate sto želja. Nestrpljivo ste radoznali. Prvi (pro)širite najfriškije vijesti svuda uokolo. Netko će vam stati na rep. Tko? Onaj s kojim ćete se ludo zavoljeti!

VAGE su dobre volje, i ništa ih ne može iznenaditi. Možda vas ipak iznenadi nečija prekomjerno strastvena pojava. Niste otporni na flert, laskanje, romantiku i slične micicaste scenarije. Filmski ste lik. Zvat će vas da glumite u seksi komediji.

VODENJACI više lete nego što hodaju, što se specijalno odnosi na vanserijske krasotice Vodenjakice. I muški su original zgodni. Istovremeno hodate s dvije (crna i plava) djevojke? Sutra ćete se dušom i tijelom odlučit za plav(ojk)u, Blizančicu!

RAKOVI imaju pune baterije, i slobodno se mogu trošiti, jer im 'velika kazaljka u gaćama' neće zakazati. Ako nemate s kim prakticirati tjelesno srastanje, ne brinite, uskoro će se pojaviti netko. Živi u vašem susjedstvu, i markantan je (modni) mačak!

ŠKORPIONIMA Mars izlazi iz opozicije, i napokon će odahnut od živaca i agresije. Prolazili ste kroz ispit snage volje, i ako niste puno griješili, sve je prošlo bez velikih nevolja. Što dalje? Ljubav, proljeće, seksi planinarenje i bicikliranje! Zadovolj(e)ni?

RIBE imaju Veneru u vlastitome znaku, i uzburkano su valovite. Prenježna ste biljka. Izbjegavajte slizavanje s grubim dečkima. Potražite sebi nekog osjetilnog, s dušom poput vaše. Produhovljeni umjetnik u krevetu, bio bi savršen srećko dečko za vas.

Play ponuda
Play ponuda