Play ponuda

VIDEO: / Kako se pripremiti za njihov dolazak?

shimmer fallback

Svi oni koji vjeruju da je kontakt s izvanzemaljcima samo pitanje vremena suočavaju se s problemom: Kako ih dočekati i kako se pripremiti za njihov dolazak?

17.4.2012.
10:16
Play ponuda

Jedan od savjeta je rad na vlastitoj duhovnosti. Naime, ta teorija tvrdi da će izvanzemaljci doći kada čovječanstvo dosegne idući stupanj svijesti ili možda evolucije.

I oni koji vjeruju da se radi o evoluciji misle da je idući stupanj napredak u duhovnoj sferi kakvog još nije bilo otkako su ljudi nastali kao vrsta. Ipak, tu su i oni koji misle da će biti riječ samo o pojedincima koji će se razviti u neki viši stupanj postojanja i koje će izvanzemaljci uzeti pod svoje okrilje.

Tu su i oni koji vjeruju da kontakt ne ovisi o ljudima već isključivo o volji posjetitelja iz svemira, te da sve što možemo raditi do tada jest - čekati.

Neki od entuzijasta koji jedva čekaju prvi kontakt s izvanzemaljcima, kakvi god oni bili, svako malo svojim video uracima podsjećaju na njihovo postojanje. Samo jedan od takvih kompilacijskih videa, koji bi trebao ukazati na važnost izvanzemaljskih posjetitelja, pogledajte ovdje:

Play ponuda
Play ponuda