Play ponuda

Stravične posljedice crne magije u Indoneziji

shimmer fallback

Doktori s otoka Sulawesi u istočnoj Indoneziji nedavno su se suočili sa stravičnim posljedicama crne magije kada su iz trogodišnje djevojčice izvukli 28 čavala.

23.11.2011.
11:38
Play ponuda

U slučaju koji prkosi svim zakonima fizike, doktori su na rentgenskim snimkama u nogama i tijelu djevojčice pronašli 28 čavala dugih i po 10 centimetara, slomljene igle od injekcija i komade aluminija za koje nemaju objašnjenje kako su tamo dospjeli.

Djevojčica je na svu sreću dobro, no to ne umanjuje misterij koji obavija slučaj. Iako je većina stanovnika ovog otoka muslimanske vjeroispovijesti, rašireno je i prakticiranje crne magije.

Čak i doktori vjeruju da su predmeti bili umetnuti uz pomoć magije jer, osim rana koje su nastale pri pokušaju vađenje čavala iz tijela, nema nikakvih dokaza da su fizički umetnuti.

I Syahrul Yasin Limpo, guverner regije, tvrdi da ovo nije najčudnija stvar koja se tamo događa. 'Vjerovali ili ne, na Sulawesima je moguće da se takvo nešto dogodi. Često čujemo i za ljude kojima lubanja odjednom omekša, a stručnjaci nemaju pojma što je tome uzrok. No, to je sve posljedica magije', tvrdi Syahrul.

Roditelji djevojčice također tvrde da ne znaju kako su čavli dospjeli u nožice njihove kćeri i da ih je otkriće iznenadilo, te također vjeruju da je po srijedi crna magija.

Da je vjerovanje u paranormalno zaista rasprostranjeno potvrđuje i predsjednik Susilo Bambang Yudhoyono koji tvrdi da je 2009. politička opozicija bacila urok na njega, prenosi ABC News.

Play ponuda
Play ponuda