Play ponuda

KAMERE UHVATILE JEZIVO / Što je posljednja stvar koju biste voljeli susresti u noći? Mrtvu stanarku kako stoji ispred vaše spavaće sobe!

Image

Par je potvrdio da je bio upozoren na paranormalne aktivnosti kada je unajmljivao kuću

21.3.2022.
8:50
Play ponuda

Joey i Amy Radke, par iz grada Shakopee u Minnesoti, uvjereni su kako napokon imaju dokaz da se u njihovu domu odvijaju paranormalne aktivnosti, da prethodna stanarka ipak nije napustila kuću unatoč tome što je preminula.

Mišljenja su, ukazala se neku noć i na snimci nadzorne kamere.

"Kada smo prije dvije godine unajmljivali kuću, upozoreni smo da se u njoj odvija nešto sablasno. I prethodna podstanarka tvrdila je da osjeća demonske entitete, da je progoni osjećaj kao da je netko promatra dok spava", kazao je Joey Radke i otkrio zašto vjeruje da je u pitanju žena koja je preminula prije nekoliko godina.

Image
IGRA NEVIDLJIVIH SILA /

Još ne vjerujete u duhove? Pogledajte snimku koja ne ostavlja puno prostora drugim tumačenjima

Image
IGRA NEVIDLJIVIH SILA /

Još ne vjerujete u duhove? Pogledajte snimku koja ne ostavlja puno prostora drugim tumačenjima

"Raspitao sam se malo kod susjeda i doznao da je u pitanju bila starija žena koja je umrla u toj kući, točnije u spavaćoj sobi. Dok su je liječnici iznosili, još je na sebi imala spavaćicu", naglasio je.

Premda je snimka toliko loše kvalitete da ništa nepobitno ne dokazuje, na trenutak se doista čini kao da u hodniku ispred spavaće sobe stoji netko tamnije kose i odjeven u bijelu spavaćicu, a prilično uznemireno reagirale su i mačke.

Jedna se sakrila ispod stola i zurila u tu točku, dok je druga strateški uzmaknula.

Play ponuda
Play ponuda