ČETIRI ZNAKA ČEKAJU DIVOTE / Slavna proročica izvukla karte kočija i vraga te otkrila što one znače za čovječanstvo u 2023. godini

Image

Naglasila je i da će mlađe generacije biti zadužene za obnovu svjetskog poretka, da neće nedostajati demonstracija diljem svijeta

2.1.2023.
10:54
VOYO logo

Slavna kubanska vidovnjakinja Mhoni Vidente, žena koju južnoamerički mediji također predstavljaju i kao astrologa, tumačitelja tarota, gataru i proročicu, objavila je za Heraldo de Mexico svoja predviđanja za 2023. godinu.

Vidente je iz gomile izvukla karte kočija i vraga, pa kazala: "one govore da će se dogoditi sve ono što nismo očekivali da će se dogoditi". Tome je dodala da će 2023. biti godina obilja i siromaštva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ili ćete postati jako bogati ili jako siromašni. Ove godine neće biti sredine", rekla je i u tom smislu pozvala svoje pratitelje na štednju, brigu o novcu i poslu, prenosi La Nacion.

Naglasila je i da će mlađe generacije biti zadužene za obnovu svjetskog poretka, da neće nedostajati demonstracija diljem svijeta, osobito u državama čije vlade vladaju autoritarno, ali i najavila prema kojim će horoskopskim znakovima 2023. biti itekako milostiva te blagonaklona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica

Prema Mhoni, Djevice su obično stupovi kuće. Stoga će im vijesti o poslovnim uspjesima dobro proći jer će moći nastaviti financijski potpomagati obitelji. Postat će poslovni lideri ili pokrenuti vlastite poslovne poduhvate. Također, uspijevat će u svemu vezanom uz pravne stvari.

Ovan

Još jedan znak koji će imati koristi od kozmičke energije u 2023. je Ovan. U njihovu slučaju moguća je promjena države, grada ili doma, a od ožujka ili travnja posao će krenuti bolje no ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac

Očekuje se da će ovo biti najplodnija godina za jarčeve u svakom pogledu. Imat će sreće u svemu vezanom uz ekonomiju, od posla do lutrije. Također će biti i prilika da pronađu svoju pravu ljubav.

Rak

Ovom znaku Mhoni je predvidjela dugi niz financijske stabilnosti. Međutim, osim što će doći do poboljšanja vezanim uz novac, za rakove će krenuti nabolje i na emotivnom planu. Ne samo da će ljubavi dati novu priliku, već će neki početi formirati vlastitu obitelj. Očekuju se zaruke i trudnoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo