Play ponuda

OVAJ ČOVJEK IMA BIZARNU IDEJU: / Misli da je Sotona zaposjeo njegov grad pa će sad po svima, iz helikoptera, bacati svetu vodicu

Image
Foto: Profimedia

Biskupija će angažirati vojne helikoptere

17.6.2019.
19:13
Profimedia
Play ponuda

Monsinjor Rubén Darío Jaramillo Montoya, biskup kolumbijske Bonaventure, nakon serije brutalnih zločina želi izvesti masovni egzorcizam nad gradom koji je ujedno i jedna od glavnih luka preko koje karteli izvoze drogu.

Zato je prečasni odlučio zatražiti pomoć mornarice te iz njihovog helikoptera škopiti svetom vodom cijeli grad. Masovni egzorcizam za sada je u planu 14. srpnja, na dan sveca zaštitnika istoimenog grada.

Glavna luka narko-klanova

"Moramo istjerati Zloga iz Bonaventure i vidjeti možemo li vratiti mir i spokoj koji je uništen tolikim zločinima, korupcijom i drogom koja prodire u našu luku. Želimo grad blagosloviti svetom vodom kako bismo istjerali demone koji uništavaju našu luku i dopustili da Duh sveti i blagoslov našega Boga dođe i izbriše svo zlo sa naših ulica“, rekao je Montoya, prenose lokalni mediji.

Biskup je najavio masovni egzorcizam tjedan dana nakon što je pronađeno tijelo 10-godišnje djevojčice. Njen ujak je naknadno priznao ubojstvo i osuđen, ali to je tek jedan u nizu zločina koji nikada nisu bili viši. Prema zadnjim podacima, u prvih pet mjeseci ove godine, u Bonaventuri je ubijen 51 čovjek, što je 20 više nego u istom razdoblju prošle godine.

Play ponuda
Play ponuda