Play ponuda

I POKOJNI HAWKING BIO PROTIV / NASA odlučila tjerati po svom: Nastavlja s projektom koji bi mogao dozvati zlo i uništiti čovječanstvo

Image
Foto: Shutterstock

Izvanzemaljci će, ako nalete na poruku, praktički dobiti sve informacije o nama

4.5.2022.
17:23
Shutterstock
Play ponuda

Unatoč tome što su pojedini znanstvenici upozorili Amerikance da takvo što ne čine, NASA je nastavila tjerati po svom i misli u svemir odaslati nove poruke u nadi da će kontaktirati izvanzemaljske vrste. Sada planira poslati slike golih ljudi u crtežima, a uz njih će "alienima" biti upućen poziv da se jave i svrate.

Također, izvanzemaljcima će u novoj poruci pokušati objasniti kako kod nas funkcionira gravitacija, a sve će biti praćeno informacijama o biokemijskome sastavu života na Zemlji, vremenski označenom položaju Sunčevog sustava u Mliječnom putu...

U takvim projektima NASA je sudjelovala i ranije, ovaj nazvan "Svjetionik u galaksiji" nije prvi, a posve sigurno će uzrujati sve one koji misle da čovječanstvo na taj način može sebi natovariti probleme na vrat.

Image
UPOZNAO ĐAVLA /

Švicarski pomoćni biskup opisao stravične detalje otklanjanja demona i zaprepastio podatkom vezanim uz Hrvate

Image
UPOZNAO ĐAVLA /

Švicarski pomoćni biskup opisao stravične detalje otklanjanja demona i zaprepastio podatkom vezanim uz Hrvate

Između ostalih i Andersa Sandberga, višeg znanstvenog novaka s Oxfordova instituta za budućnost čovječanstva, koji je nedavno rekao da dijeljenje takvih informacija s nekim drugim inteligentnim životom predstavlja rizik i da se ne možemo biti 100% sigurni da su sva bića u svemiru, ako ih ima još, prijateljski nastrojena.

U suštini je pokušao kazati da čovjek ne bi smio tek tako odavati svoju lokaciju, baš kao što nije pametno niti strancima na internetu ostavljati svoje osobne podatke.

Na istu stvar svojedobno je upozorio i slavni teorijski fizičar Stephen Hawking.

On je u dokumentarcu objavljenom 2010. godine istaknuo da ni na Zemlji prve interakcije između civilizacija na različitim razinama tehnološkoga napretka nisu spale nimalo sretno za manje naprednu skupinu. U tom kontekstu prisjetio se dolaska Kristofora Kolumba u Ameriku i kako su se proveli Indijanci.

Play ponuda
Play ponuda