Play ponuda

JEDNI VIDE ISUSA, DRUGI VRAGA: / Ovi su se roditelji šokirali kada su dobili fotografije s ultrazvuka

Image
Foto: MAKELLE AHLIN/Alicia Zeek

Par iz Pennsylvanije nije mogao vjerovati svojim očima kada je dobio fotografiju s ultrazvuka svog nerođenog djeteta - uvjereni su kako Isus gleda njihovu bebu u trbuhu.

25.8.2017.
23:31
MAKELLE AHLIN/Alicia Zeek
Play ponuda

Svatko se veseli vidjeti svoju nerođenu bebu na ultrazvuku. Ali ponekad je taj prizor upečatljiviji no što bi itko očekivao. Par iz Pennsylvanije nije mogao vjerovati svojim očima kada je na fotografiji svoje kćeri Brielle u trbuhu ugledao prepoznatljivu figuru. S lijeve strane se jasno vidi lice koje gleda u bebu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Majka Alicia Zeek odmah je prepoznala obris: "Kada su nam dali fotografiju... Hmm, ako mene pitate, to je Isus. I izgleda kao Isus", rekla je za lokalnu stanicu WPMT.

Otac Zac Smith također je ostao zatečen: "Potpuno je jasno - nečije lice gleda u moju kćer".

Image
IZUZETNO RIJEDAK POREMEĆAJ: /

Dječačić se rodio bez očiju, a liječnici su bespomoćni

Par kaže kako uopće nisu pretjerano religiozni, ali da im je dotična fotografija dala osjećaj mira, pogotovo zato što je njihovo prethodno dvoje djece rođeno s komplikacijama u porodu. Prva im je kći imala dva palca na jednoj ruci, a sin se rodio s rascjepom na usni.

Ispada da su imali dobar razlog za vjeru jer je Briella rođena živa i zdrava. Njezina neobična ultrazvučna fotografija tek je jedna u nizu sličnih. U veljači ove godine par iz Utaha šokirao se ugledavši kako njihovo nerođeno dijete pokazuje "đavolji znak", rogove napravljene od prstiju, koji se viđaju na koncertima metal bendova.

shimmer fallback
shimmer fallback

Jedni su roditelji, pak, bili oduševljeni jer je ultrazvuk pokazao kako se njihovi blizanci ljube u trbuhu.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda