Play ponuda

MOST NA RIJECI ZAGROBNOG / Imaju li djeca imaginarne prijatelje ili ipak vide duhove? Ovaj video mogao bi vas pošteno isprepadati

Image

Majka je istaknula da je njezin sin jednom prigodom duha detaljno opisao

13.4.2022.
10:53
Play ponuda

Jedna od teorija, naravno ako uopće vjerujete u paranormalne fenomene, kaže da djeca mogu odlično komunicirati s mrtvima jer su posve otvorena uma.

Ne znamo ima li vam takvo što smisla, ali nije se samo jedan roditelj do sada požalio da je od svog mališana čuo nešto vrlo neočekivano i poprilično jezivo.

Naravno, još nitko nije posve potpuno precizno objasnio taj intrigantan fenomen, pa tako ne znamo sa stopostotnom sigurnošću reći stoji li iza svega samo bujna dječja mašta ili su klinci ipak neka vrsta komunikacijskog mosta s onostranim/zagrobnim.

Bili kako bilo, ako ste zainteresirani za tematiku, predlažemo da u nastavku pogledate zanimljiv video, zapis koji je početkom tjedna objavila korisnica Reddita nadimka Summer.

Snimka prikazuje njezina sina Graysona u trenutku dok se na nekoga ljuti, a nastala je prije četiri godine.

Image
KAMERE UHVATILE JEZIVO /

Što je posljednja stvar koju biste voljeli susresti u noći? Mrtvu stanarku kako stoji ispred vaše spavaće sobe!

Image
KAMERE UHVATILE JEZIVO /

Što je posljednja stvar koju biste voljeli susresti u noći? Mrtvu stanarku kako stoji ispred vaše spavaće sobe!

"Neću. Makni se od mene. Ne želim da me se mazi", riječi su koje je mališan toga dana nekome uputio, a na što ga je majka upitala s kime to razgovara, na koga viče. Odgovor nije dobila, ali je zato uslijedio potpuni šok.

Odnekud se pojavio zvuk koji je podsjetio na ženski uzdah, a zatim i na šapat. "Oprosti", kao da je kazao taj glas.

Kolika je mogućnost da je situacija krivo protumačena? Naravno, ogromna, pa tako treba pošteno reći da je "onostrani glas" možda samo bio zvuk koji je proizveo dječak (u tom je trenutku kameri okrenut leđima, op.a.)

Međutim, dodatnu jezu probudila je majčina napomena:

"U kući u kojoj sada živimo vidio je duha čovjeka i psa. Njega je ugledao dvaput. A vidio je i duha u našem dvorištu. Opisao ga je kao čovjeka u bijeloj majici, s hlačama na tregere i sa srpom u ruci. Inače, Grayson je u toj dobio često vodio i razgovore s fotografijama mog pokojnog djeda", napisala je.

Play ponuda
Play ponuda