Play ponuda

PRAŠINA U VJETRU / Djevojka koja tvrdi da komunicira s mrtvima otkrila zašto neki pokojnici više ne postoje na onome svijetu

Image

Sandoval je tijekom intervjua kazala i to da je sposobnost stekla točno uoči 15. rođendana kada joj se počeo ukazivati pokojni djed

27.4.2022.
14:13
Play ponuda

Meksikanka Avril Sandoval (16) postala je unatrag godinu dana izuzetno popularna osoba na društvenim mrežama, što i ne čudi toliko jer mnogi vjeruju da je istina to što tvrdi, a ističe da ima urođen talent da razgovara s pokojnicima!

Mnogi s njom pokušavaju zakazati seanse, doći do preminulih članova obitelji, a posljednjih dana brojni traže od nje i da pokuša stupiti u kontakt s Debanhi Escobar, studenticom koja je pronađena mrtva nedugo nakon što je nestala blizu Monterreya.

Sandoval se za sada odbija miješati u slučaj koji je upravo potresao Meksiko, a sve govori da je Escobar okrutno ubijena, ali je zato prije desetak dana dala intervju jednom tamošnjem slavnom YouTuberu (snimka je već skupila više od milijun pregleda).

Sa svojim domaćinom razgovarala je više od sat vremena, a lokalni mediji iz tog su intervjua izdvojili jedan osobito zanimljiv detalj.

Image
ZNANOST O NADNARAVNOM /

Što leži iza duhova, otmica aliena i ostalih paranormalnih pojava? 'Nedovoljno je istraženo, ali znanost ima objašnjenje'

Image
ZNANOST O NADNARAVNOM /

Što leži iza duhova, otmica aliena i ostalih paranormalnih pojava? 'Nedovoljno je istraženo, ali znanost ima objašnjenje'

Naime, kako je kazala Sandoval, nemoguće je razgovarati sa svima koji su napustili na ovaj svijet jer su se u međuvremenu na njega vratili!

Drugim riječima, Sandoval je potvrdila da postoji reinkarnacija te da, kako vrijeme prolazi, da se tako ljudi vraćaju na ovaj svijet u sasvim drugim tijelima, kao osobe bez svijesti tko su bile u prethodnim životima.

Sandoval je tijekom intervjua kazala i to da je sposobnost stekla točno uoči 15. rođendana kada joj se počeo ukazivati pokojni djed, a nakon čega joj je otac priznao da je ta moć zapravo obiteljsko nasljeđe.

Ma što osobno mislili o njezinu slučaju, svakako vrijedi istaknuti podatak koji navodi portal Debate, a prema informacijama novinara tog portala, Sandoval je toliko tražena da je bukirana sve do listopada ove godine.

Play ponuda
Play ponuda