Svemu što je lijepo, jednom dođe kraj…..

Drage moje čitateljice i čitatelji!
Veli stara narodna da sve što je lijepo, dođe mu kraj… pa tako i ovoj rubrici ‘Gledam i ne vjerujem’. Većina vas zna, ja sam po struci građevinar, a pisanje mi je hobi.

Kako sam zadnja 2 mjeseca ponovo na baušteli (nakon pauze od skoro godinu dana), sve mi teže pada pisanje jer doći sa posla, pa tako sjeban i nikakav ići pisati tekstove… to jedno s drugim ne ide.

Ovom prilikom se zahvaljujem svima vama što ste više od godinu dana pratili tekstove u ovoj rubrici, nadam se i nasmijali se koji put, a samim time i odmorili. Isto tako, zahvaljujem se net.hr-u što mi je dao priliku da pišem za njih, bilo je ovo jedno jako dobro i pozitivno iskustvo… al jebtega svi skupa, kroz mene teče bauštelska krv i ja vam gradilište i operativu volim više od ičeg.

Da kraj bude kakav treba biti, vi si natočite kavu, zapalite cigaru… i pročitajte zadnji tekst u ovoj rubrici… i da, voli vas vaš Krule ;)

Prema zadnjim informacijama, američka glumica Angelina Jolie, poslala je zahtjev za usvajanjem našeg premijera Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka. Naš novinar Mile Rojters imao je prilike razgovarati sa Angelinom

“Gospođo Anđelka, kol’ko vi djece imate?”

“Devetnajstero!”

“Kako ih zapamtite svih 19?”

“Ne pamtim ja ništa!… Imam aplikaciju na mobitelu, pa recimo, kad je mali John gladan… men’ mobitel blinka pa mi ispisuje SMS “Dajde malom Johnu ampren juve, krepa ti mali odgladi!”… i tako.

“Što je sa Pitom?”

“Ispekla sam je, oćete probati?”

“Ma mužem vam!?”

“A Pitonjom mojim… a on je odjeba glumačku karijeru ka Krule pisanje pa eno vitla daske na pilani u Yellowstonu… veli da je sretan ka parizer kad vidi pecivo i jogurt.”

“Nego recite mi, jel istina da bi usvojili Milanovića i Karamarka?”

“Je… podnijela sam zahtjev”

“Kud baš njih dvojicu???”

“Vi znate da sam ja velika humanitarka?”

“Da znam… al’ kakve veze ima usvajanje ove dvojice s humanitarnim radom?”

“Pa ako ja tu dvojicu uzmem k sebi… možda vam spasim Hrvatsku!”

THE END

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr