Cijeli svijet vrti se oko lopte

Nemam niti nadnaravnih sposobnosti, niti nadprirodnih moći, nisam ni prorok, ni vidovnjak, ne znam koji će igrač i u kojoj minuti dati gol, tko će zaraditi crveni karton ili istegnuti mišić, niti znam tko će biti budući svjetski prvak u nogometu! Ali znam koristiti tehnike kaldejske numerologije kao i orijentalnog astrološko-numerološkog sustava Energije devet zvijezda i tako mogu puno toga reći o utjecaju brojeva na 24 najvjerojatnija igrača u finalu ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva.

Numerološka obrada 100 osobnih podataka (datuma rođenja, imena, prezimena te zbroja imena i prezimena) nogometnih reprezentativaca Nizozemske (STEKELENBURG, VAN DER WIEL, HEITINGA, MATHIJSEN, VAN BRONCKHORST, VAN BOMMEL, KUYT, VAN PERSIE, SNEIJDER, ROBBEN, DE JONG i OOIJER) i Španjolske (CASILLAS, PIQUE, PUYOL, INIESTA, VILLA, XAVI, TORRES, CAPDEVILA, XABI, RAMOS, BUSQUETS i FABREGAS) koji će 11.07.2010. g. na jugu Afrike ukrstiti kopačke ukazuje na značajnu numerološku prednost ekipe s Pirinejskog poluotoka!

U podacima španjolskih nogometaša nalazi se 75% sretnih i 25% nesretnih brojeva, a u podacima nizozemskih nogoloptača taj omjer je 60% prema 40%! To znači da je omjer sretnih i nesretnih brojeva dva puta bolji kod Španjolaca nego kod Nizozemaca (75:25=3:1, a 60:40=1,5:1, odnosno 3:1,5=2)!

Zanimljivo je da nijedna reprezentacija nema nijednog nogometaša sa svim nesretnim brojevima u svojim osobnim podacima! Ali, dok u nizozemskoj repki ima samo jedan nogometaš sa 100% sretnih brojeva (Arjen Robben – datum rođenja 23, ime 14, prezime 23, ukupno 37), u španjolskoj reprezntaciju dva su takva sretnika sa optimalnom numerološkom situacijom (Fernando Torres – datum rođenja 20, ime 37, prezime 23, ukupno 60 te Joan Capdevila – datum rođenja 3, ime 14, prezime 32, ukupno 46). Da podsjetimo, takvu optimalnu numerološku situaciju ima samo oko 5% ljudi!

Španjolski vratar San Iker Casillas (simbol 2 u datumu rođenja) bi se posebno trebao paziti najnižeg, 170 cm visokog, Nizozemca Wesley Sneijdera (simbol 9 u datumu rođenja), jer se ta dva simbola ne podnose!

A nizozemski golman Stekelenburg (rođen u energiji Vatre) naročito bi se trebao čuvati od Davida Ville i Xabi Alonsa (rođenih u energiji Vode), jer, kao što u prirodi voda gasi vatru, tako bi isto i energija ovih španjolskih golgetera mogla potopiti nizozemsku mrežu. Za razliku od španjolskog vratara, nizozemski vratar Stekelenburg (sa svojih 197 cm, najviši igrač utakmice) bi trebao u odnosima s drugima (naročito svojim suigračima) pripaziti na neiskrenost te ne poklanjati svakom svoje povjerenje.

A, kao što u prirodi metal siječe drvo, tako će i dvoje nasrtljivih Španjolaca, El Niño Torres i najniži, 170 cm visoki, goleador Iniesta (rođenih u energiji Metala) lako izlaziti na kraj s najmlađim Nizozemcem, 22-ogodišnjim braničem Van der Wielom (rođenim u energiji Drva).

Za razliku od Nizozemaca, čijih igrača se energija temelji na energiji Zemlje (6 nogometaša) i energiji Metala (4 igrača) koje se međusobno podržavaju, energija četvorice nogometaša Španjolske rođenih u energiji Drva lako će izlaziti na kraj (pa i faulima ako treba) s nizozemskom energijom Zemlje (kada u prirodi dolazi do pomicanja tla tada se sadi drveće, jer njegovo korijenje ne dozvoljava pomicanja tla!).

U datumu odigravanja finalne tekme nalazi se iznimno nesretan broj 11 koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, razvode i rastanke. Stoga je opravdano strahovati da bi neke odluke i/ili neodluke moćnih i pomoćnih sudaca mogle biti od presudne važnosti za konačan rezultat meča!

Povijesne su činjenice da se nizozemski rat za nezavisnost od Španjolske zvao 80-godišnji rat (1568.-1648.) i da je deklaracija nezavisnosti Nizozemske od Španjolske potpisana prije 429 godina (26.07.1581.). Tko će se zlatnim slovima potpisati na pobjednički nogometni pokal nakon 90 odnosno 120-minutnog rata starih srednjevjekovnih protivnika, vidjet ćemo vrlo skoro.

A, možda i nećemo! Naime, tog istog dana na nebeskom svodu dešava se totalna pomrčina Sunca. Doduše, vidljiva samo iz Južne Amerike (u kojoj se nogometna pomrčina nedavno desila, naročito, u Brazilu i Argentini!). Bilo kako bilo, ipak vjerujemo da se tog istog dana,11.07.2010. neće desiti i totalna pomrčina nogometa!

Vuuuuuuuuuuuuu Vuuuuuuuuuuu Vuuuuuuuuu Vuuuuuuuu Vuuuuuu Vuuuuu Vuuuuuuuuuu

Povratak na Net.hr