Play ponuda

VELIKE I VJEČNE LJUBAVI: / Idealan je 'kozmički tren' za romantične zagrljaje i strastvene puse

Image
Foto: giphy.com

Sa sekstilom Venere i Saturna, lijepim i odanim aspektom, 'nebesa iniciraju' rađanje novih vječnih ljubavi na planeti Zemlji. Ako je ljubav iskrena i prava, mora biti velika.

3.9.2016.
7:00
giphy.com
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi se žurno rastaju, i hitaju u nove zaruke. Zaruke i rastava idu istovremeno? Napuštate dugogodišnju ljubav, da bi s nekim drugim nanovo doživjeli svoju spolnost. Sigurni ste da niste gadno pogriješili? Grijesi su gluposti koje nastaju iz neznanja.

Lav teško "preživi" neuzvraćenu ljubav. Koliko je njih koje ste vi ispedalirali? S Vagom ste bili predivlji. Riba je otplivala dalje od vas. Naboli ste se na rogove Jarca. Dragi zločesti Lavići, nema vam više jeftinog seksa kod nikoga. Takva su vremena.

Strijelci dolaze k sebi, ali ne potpuno. Nevolja je najbolja učiteljica, iz nje se najviše nauči. Izbjegavajte "loše programe" u mozgu, a nečisto srce da i ne spominjemo. Preživjeli ste potop. Bablje ljeto će potrajati. Ne ignorirajte potencijalni seksi ringišpil!

Bikovi su out i ljubomorni su što su drugi in. Nije vam potrebna zavist. Lijepo je živjeti bez "zlih sila" u svijesti. Ali, vi ste svega blago polusvjesni. Izbjegavajte stimulativna sredstva. Probajte čisti seks. Budite u dodiru s prirodom. Priroda je spas.

Djevice su u proteklih nekoliko tjedana "strastveno peglale" svoje i tuđe krevete. Bili ste jako vrijedni. Zaslužili ste sve petice. Ako je vaš novi ljubavnik ljubimac rođen u zemljanom znaku, pronašli ste idealnu osobu za biznis matematiku i seks gimnastiku.

Jarci jesu rogonje, ali to ne treba doslovno shvatiti. Rogovlje u životinjskom svijetu simbolizira seksualnu moć. Ponosni ste na vaš rogati karakter. Mars je egzaltiran u Jarcu, žestoki ste animalni borac. Osim u seksu, i u poslu ste ambiciozno neumorni.

Blizanci brzo uletavaju u razne veze, i još brže iz istih izlete. Koncentracija (samo) na jedan lik, nije vam jača strana. Započelo je vaše novo eros razdoblje. Niste ničija seksi igračka? Čuvajte se orlova, krokodila i škorpiona. Specijalno ovih posljednjih.

Vage "labudice" nose bijelu boju, jer najljepše pristaje crnoosunčanoj im boji kože. Ako vas netko negdje strastveno izgužva, ultrabrzo ćete popraviti vaš original frizeraj i uskočiti u seksi štiklice. Manekenke se najbrže (pre)svlače i praše. Navodno.

Vodenjaci su mrak zgodni. Razotkrijte nam tajnu vaše izvangalaktičke krasote. Osim s univerzalnom ljubavlju, s čime se još energetski hranite? Brzinom svjetlosti osvajate tuđe srčane čakre. Ljudstvo u prolazu pita se tko vas troši. Svemirci superodlikaši!

Rakovi su velike maze, sve dok im osjetilna oluja ne izmjeni raspoloženje. Počeo se formirati vaš prvi rujanski unutarnji uragan. Sve ćete pomesti ispred sebe. I osobno ćete se rasuti. Dok traje nevrijeme, izbjegavajte seksualne odnose s nepoznatima!

Škorpioni se pale na najjače i najljepše. Za razliku od pustih snova mnogih drugih, vi najkvalitenije primjerke ljudske vrste znate ubosti gdje treba, da bi (p)ostali zauvijek vaši. A kad Venera za koji tjedan uđe u vaš znak? Bože sačuvaj, što ćete se trošiti...

Ribe uvode ekstremne sadržaje u vlastiti život. On(a) trči maratone, pa ste se i vi rastrčali. Ako leti padobranom, i Riba leti. S obzirom na izvježbanost, sportaši bi u seksu trebali biti supermeni. Ili postoji još neki tajni orgazmički faktor i sastojak? Tko će ga znat.

Play ponuda
Play ponuda