ZVIJEZDE SU NA NJIHOVOJ STRANI / Tri znaka Zodijaka profitirat će u rujnu: Ambicija i trud napokon će im se isplatiti

Zvijezde u rujnu nekim znakovima predviđaju sreću na poslovnom planu, što nikada nije naodmet

12.9.2021.
7:00
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovan

Ovnovi, trenutno, nemaju velikih i moćnih poslovnih suparnika, i slobodno i nesputano ostvaruju svoje ambicije. Imate čist put pred sobom, i bolje vam i ne može biti. Sve ovisi o vašoj dobroj volji i ispravnim ciljevima. Ako su vam želje nerealne i ciljevi protuzakoniti, u tom slučaju ne očekujte da će vaše ruke pozlatiti sve što dotaknu. S kim ste, takvi ste, i tu nema pogreški i nesporazuma. Ako igrate poslovnu igru s 'prljavim i beskrupuloznim igračima', prije ili kasnije nećete se dobro provesti i za sve ćete odgovarati kod nadležnih institucija. Radite vrijedno i pošteno, usavršavajte vlastito znanje, i uspjeh vam je zagarantiran, jer će vas i nebo podržavati. Daljnja ulaganja povezana s nekretninama, u svezi još kvalitetnije turističke ponude, izvrsno su vam aspektirana. Sezonu na izmaku odradili ste s vrlo dobrim rezultatima, a one sljedeće (2022. godine) bit ćete još uspješniji, jer ćete imati potporu 'srećonosca' Jupitera.   

Škorpion

Škorpioni su startali s novim ambicijama tijekom proljeća, i onda su stali i uzeli veliku pauzu, da u miru o svemu dobro razmisle. Vaš višemjesečni odmor je završio, i sada možete započeto iznova stvaralački pokrenuti. Financijski ne stojite loše, a zvijezde predskazuju vaše daljnje evolutivne pomake u robno novčarskom tržišnom smjeru. Venera upravo ulazi u vaš znak, i pazite da vam vruća ljubav ne pomuti koncentraciju na poslovne ciljeve. Poznati ste po samokontroli, i ne bi vam trebalo padati preteško mudro razdvajanje poslovnih od ljubavnih sati. Sunce će ući u Škorpiona 23. listopada, a Merkur 6. studenog. Navedeni datumi bit će vam važna poslovna križanja. Nakratko ćete se zaustaviti, da biste 'natočili' dodatne količine 'energetskog goriva' i krenuli dalje - na najjače! Rijetko vas što plaši, a mnogi od vas strahuju, i ne bez razloga, jer gdje vi svoju moćnu polugu podmetnete, za poslovnu konkurenciju nema prolaza.        

Vodenjak

Vodenjaci su u velikom poslovnom i financijskom uzletu, čak i ako nisu svjesni svoje tvrdoglave i uporne ambicioznosti. Ovo što sada poduzimate i stvarate, lako bi se moglo pretvoriti u vašu 'svetu i ekscentričnu' životnu misiju. Slobodno iskoristite idealan kozmički trenutak u beskrajnom tijeku vremena, i kreativno izmislite i materijalizirajte nešto čarobno novo - što svijet još nije vidio! Genijalni Vodenjaci futuristi žive ispred svoga (našega) vremena, i daju svoj inovativno originalni doprinos znanosti, umjetnosti i ostalim područjima ljudskoga stvaralaštva. Ako niste neka velika (svima poznata) svjetska faca, nema veze, možete raditi puno malih stvari s puno ljubavi. Na kraju krajeva, ljubav se jedino pamti i računa, i nema cijenu. Potrebna nam je nova 'tehnologija' ljubavi, bez nje svijet neće opstati, a vi ste poput Prometeja, na čelu sveljudske kolone! Sve što je ekološki čisto, zeleno i održivo, podržavat ćete pune svijesti!  

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali