Play ponuda

Tko ljubi nježno i polako, a tko divlje i slinavo?

shimmer fallback

Dok je jednima ljubljenje neizostavni dio ljubavnog kontakta, drugima je uvod u seksualne igrice, a ima i onih koji taj čin smatraju nužnim zlom.

2.11.2010.
17:32
Play ponuda

Ako ste skloni romantici, tada pokušajte uloviti Ribe! Njihov poljubac je sanjiv i nježan, a kada se zapale, ljube strasno i s puno ljubavi. Od njih možete očekivati sate i sate ljubakanja, jer ono što im se sviđa ne ispuštaju iz ruke. Stoga, dobro razgibajte čeljust!

Vodenjak će vam bez razmišljanja uvaliti jezik i s puno žara i znatiželje (a i sline) istraživati vašu usnu šupljinu. Zbog strastvenih poljubaca mogli biste imati mokru majicu, pa ne bi bilo loše ponijeti rezervnu. Uza sve to, Vodenjaci vole gledati cijelu akciju. Ne dajte se zbuniti, oni uvijek imaju oči širom otvorene.

Za Jarčeve je ljubljenje način rješavanja stresa. Što je dan naporniji, to će ljubakanje s Jarčevima biti intenzivnije i sočnije. Ali, ne dajte se zavarati, ako je vaš Jarac imao miran dan, ne znači da vam neće priuštiti duge i mokre poljupce.

Od Strijelaca možete dobiti poljupce kada to najmanje očekujete. Spontano će vam prilijepiti nekoliko poljubaca u usta u naletu strasti ili sreće i, vjerujte, toga vam nikada neće biti dosta.

Niste od onih koji uživaju u ljubakanju, više ste tip osobe koji voli prijeći na stvar bez suvišnih uvoda? E, onda je Škorpion pravi izbor za vas. Pa, sretno vam bilo!

Sto posto ste sigurni da želite ljubiti Vagu? Prvi, ali siguran korak je da nju ili njega uvjerite da ima mirisan dah, kosu, vrat i sve ostalo oko čega se dvoumi i za nekoliko minuta osjetit ćete svu vrućinu toplih usnica.

Želite li ljubiti Djevicu, morat ćete se svojski potruditi kako biste je potaknuli na takav podvig. Niste li spremni za to, morat ćete se zadovoljiti skromnim poljupcima u obraz. One jednostavno nisu sklone ljubljenju.

Spremni ste za vruću akciju? Tada je Lav pravi izbor za vas. Nema srama i ne suzdržava se u iskazivanju strasti. Neobuzdano će vas ljubiti, a ujedno i milovati, samo morate pripaziti, Lavovi ponekad zaborave na svoje zube.

Od Rakova ne očekujte divlje strasti i grickanje usnica. Nježno će vas ljubiti, puno grliti, iskazivati vam ljubav i obožavanje. Za njih je ljubljenje izraz ljubavi.

Da biste ljubili Blizanca, morate biti vraški dobri u tome! Inače će se ovi prevrtljivci smijuljiti i bacati smiješne komentare, ali ne nužno na vaš račun.

Dugi, nježni, senzualni i iskreni poljupci... to možete očekivati i dobiti samo od Bika. Poljupcima imaju namjeru zadržati 'plijen' uza se što je duže moguće, da bi mogli ljubiti opet, i opet, i opet.

Brzi, pomalo grubi, ali isto tako i strastveni poljupci jednog Ovna mogu vas ostaviti bez daha. Zato se potrudite prirediti mu ljubljenje koje neće moći zaboraviti i zbog kojeg će doći po još.

Play ponuda
Play ponuda