Play ponuda

ŠTO KOJI MUŠKARAC MRZI U SEKSU: / Nemojte se žuriti sa svojim Bikom, a kod Ovna pazite što obećajete...

Image
Foto: Giphy
9.10.2016.
7:00
Giphy
Play ponuda

Postoji uvjerenje kako svi muškarci vole baš sve u seksu, no ipak postoje detalji koje im potpuno mogu ubiti raspoloženje. A koje su to točno stvari, najbolje otkriva Zodijak.

Ovan

ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

Image
ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: /

Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

Image
ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: /

Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

Muškarci rođeni u znaku Ovna ne vole kada žene tijekom seksa previše pričaju, čak niti "prljavo". Onda odnos odjednom postane dosadan jer one ne naprave ništa od svega toga što su "obećale". Također, ne vole previše odugovlačiti. Cijene predigru, ali samo kao zagrijavanje (a njima ne treba puno da se zagriju).

Bik

ZODIJAK OTKRIVA ŠTO ŽENE ŽELE U KREVETU: Djevice, Djevice, od vas se ovome stvarno nismo nadali!

Image
ZODIJAK OTKRIVA ŠTO ŽENE ŽELE U KREVETU: /

Djevice, Djevice, od vas se ovome stvarno nismo nadali!

Kad se seksate s Bikom, najbolje je da dooobro potrudite jer oni nikako ne vole kada njihova partnerica preskače predigru. Njima je predigra u mnogočemu najbolji dio seksa, pa sa njima samo polako. Isplatit će vam se jer ovaj okorjeli hedonist vraća istom mjerom.

Blizanci

LJETNI SEKS PO ZODIJAKU: Što želi romantični Rak, a što ‘vražji’ Škorpion

Blizanci vole isprobavati nove poze, igračke, mjesta... i ne podnose rutinu ni u čemu, a ponajmanje u seksu. Ako njihova partnerica želi seks stalno u istoj pozi, postoji rizik da će isprobavati i nove partnerice. Da bi zaista uživali u seksu, njima svaki seks mora da bude drugačiji od prethodnog.

Rak

OBOŽAVAJU GA: Ova dva horoskopska znaka najlakše je nagovoriti na analni seks

Tajna dobrog seksa je ako s partnerom možete otvorno razgovarati o tome što želite; što vam godi, a što baš i ne. No kod Raka morate pažljivo birati riječi, pažljivije nego kod ikoga drugoga. Ovaj znak se vrlo lako uvrijedi pa ako vaše riječi imaju makar i prizvuk kritike, ubit ćete mu želju za seksom.

Lav

ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: Evo koga loviti, a koga zaobići u širokom luku

Muškarci rođeni u znaku Lava rijetko žele seks na brzaka, nego uživaju u tome da se partnerica posveti svakom dijelu njihovog tijela. Potpuno mu se posvetite, hvalite svaki dio njegovog tijela – znat će uzvratiti. A ono što jednostavno ne podnosi je uspoređivanje s drugima. U bilo čemu.

Djevica

OVISNOSTI PO ZODIJAKU: Lav se zakači na šoping, Strijelac na kocku, a za Škorpiona već znate…

Tijekom seksa s Djevicom ne pokušavajte podgrijati strasti nečime nenadanim, primjerice da ju udarite po guzi (osim ako već niste razgovarali o tome i znate da to voli) . Djevice ne vole nikakva iznenađenja u krevetu, a svaki neočekivan pokret ih potpuno šokira (i blokira).

Vaga

NAJVEĆI PRELJUBNICI ZODIJAKA: Ovi znakovi vrlo bi vam lako mogli slomiti srce

Vagama je jako važno da njihova partnerka uživa u seksu, ali ne vrištite tokom seksa kao da vas neko tuče, to ih strašno uznemirava. Naravno, ne žele da tokom odnosa budete nečujni, samo se potrudite da ne zna baš ceo komšiluk kada doživite orgazam.

Škorpion

Ne bismo željeli stvarati pritisak, ali muškarci rođeni u znaku Škorpijona mrze kada njihova partnerica ne dostigne vrhunac. Njima je ženski orgazam dokaz da su dobri ljubavnici, da i druga strana uživa u seksu koliko i oni, ali i znak da ćete uskoro biti spremni za "drugu rundu"... ili petu, šestu... Ne zaboravite da se seksate s najseksualnijim znakom Zodijaka koji vam može ispuniti i najdublje fantazije i pred kojim se ne trebate susprezati ni od čega.

Strijelac

Strijelici su izuzetno spontani u seksu, vole probati nove stvari, pa zato mrze rutinu u krevetu. Ako je nešto bilo sjajno tijekom prošlog odnosa, možete to ponovite, ali ne svaki put.

Jarac

Muškarci rođeni u znaku Jarca obožavaju seks, ali ne vole da ih iznenadite. Ako odlučite da se, na primjer, "poigrate" njegovom ušnom resicom (ili još gore, analnim otvorom), a da s njim prethodno ne razgovarate o tome, izbezumit će se.

Vodenjak

Muškarci Vodenjaci potajno mrze dosadan, "tradicionalni" seks. Zašto biste se stalno seksali u misionarskoj pozi, pored toliko drugih poza?

Riba

Za muškarce u znaku Ribe seks je način da na kratko pobjegnu od stvarnosti, a zadnje što želi je da ga, recimo, tijekom oralnog seksa "zakačite" zubima. To će ga vratiti u realnost, a to je zapravo i jedina stvar koju ne želi.

Play ponuda
Play ponuda