Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Neki se slade zabranjenim voćem, Lavovi skupo plaćaju taštinu, a nekima prijeti sladostrasno sagorijevanje

Image

Tjelesne užitke cijenimo iznad svega. Mnogi od nas postali su pravi stručnjaci za opuštanje i uživanje!

17.4.2021.
7:00
Play ponuda

Najplodniji 'ženski dani' u cijeloj godini! Tranzitna Venera u domicilnom znaku Bika, na stupnju egzaltacije/ushićenja 'najbrže kretajućeg' Mjeseca, recentni je impuls s Nebesa i ciklus Prirode koji jasno oslikava najplodnije 'ženske dane' u cijeloj 2021. godini.

Eros i majčinstvo, ljepota i plod, vjera u zemaljsku ljubav. Traganje za zadovoljstvima. Senzualna posesivnost. Odanost i vjernost. Miris, okus, dodir. Gurmani i kuharice. Kućni mir i srećica. Tjelesne užitke cijenimo iznad svega. Mnogi od nas postali su pravi stručnjaci za opuštanje i uživanje!

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI sve rade po svom, i ne razmišljaju što drugi misle o njima. Sami ste sebi dostatni? Pojavit će se netko tko će vas oboriti s nogu. Izoštrit ćete vaše 'ovčje rogove', i krenuti u ljubavni boj. Ljubav bez natjecanja, za vas i nije prava ljubav. LAVOVI skupo plaćaju vlastitu ponosnu gordost. I taština vam radi veliku štetu. S vatrenim Ovnovima i Strijelcima najprije ćete se intimno usuglasiti. Ribama ste posve nerazumljivi, i najbolje vam je da se s njima ne ulazite u bliske seksi kontakte. STRIJELCE se nalaze na vratima izlaska iz energetske krize. Mars će za koji dan napustiti vama opozitne Blizance, i osjećati ćete se bolje u vlastitoj koži. Iz nekih kozmičko planetarnih razloga, Rakovi će vam postati vrlo privlačni i seksi zanimljivi.

BIKOVIMA i BIKICAMA život uljepšava Venera u tranzitu. Vaš je hedonizam u punom stvaralačkom pogonu. Tromi ste i lijeni, i samo vam je ugoda na pameti. Hrana i seks, i višemanje, to je to? Postali ste stručnjak za opuštanje i uživanje! DJEVICE nisu loše, a nisu ni dobro. Negdje ste između. Venerin tranzit kroz Bika pomoći će vam da se osjetilno uravnotežite i zavolite život kao takav. Ako ste s Bikom ili Bikicom u vezi, uplašit će vas njegova ili njezina nezasitna glad za seksom! JARCI dolaze k sebi. Niste arogantni a ni preskromni. Znate tko ste i kakvi ste, i tražite osobu koja bi vas prihvatila takve kakvi jeste. Netko tradicionalno konzervativan bio bi vam točno po mjeri. Bikica je savršena seksi umjetnica za vas.

BLIZANCI su u vrlo nestašnoj fazi ljubavnog razvoja. Flertujete s onima koji vam se sviđaju, a takvih ima dosta. Ne trošite dragocjenu energiju uzalud. Koncentrirajte pažnju na Vodenjaka, i svi vaši romantično bajkoviti seksi snovi će vam se ostvariti. VAGE su u odličnoj psihofizičkoj formi. Malo tko je ravnodušan na vašu ljepotu. Imate visoke estetske kriterije, i potencijalni kandidat s kojim bi podijelili ljubavno prijestolje, mora ih zadovoljiti. Umjetnica ste u duši i ne zanimaju vas grubi dečki! VODENJACI su mnogima preapstraktni, i teško pronalaze sebi nekloga s kim bi iz prijateljstva izrasla ljubav. Najzanimljiviji su vam Lavovi, možda upravo zbog toga što ste prerazličiti. S njima se možete 'nakrivo nasaditi', ali i 'izgorjeti' u vrućoj strasti.

RAKOVI su stabilni i pouzdani, i vrlo su traženi na tržištu ljubavi. Ne mijenjate brzo raspoloženja i niste preosjetljivi. Izbjegavajte Jarce, jer vam ruše samopouzdanje. Ni preizbirljive Djevice nisu za vas. Za seks i popratne sadržaje najbolje su vam Ribe. ŠKORPIONI su fatalni ljubavnici, i uvijek igraju igru na sve ili ništa. Škorpionke su slično opsesivne, i lako zalude ljubavnika. Proljeće je u punom cvatu, a vi ste jesenji znak, i vaše seksualne žudnje su izvan kontrole. Čuvajte se neželjene trudnoće! RIBE se slade najslađim voćem, s onim srcoliko ljubavnim. Gospodin Bik, voli vas posesivno (zemljo)posjednički, i ne bunite se previše. Sada ste nečiji, i više niste svačiji. Vaša seksualna mašta i njegov rezervoar libida, garancija su vječne ljubavi.

Play ponuda
Play ponuda