Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Lavovi i lavice raspoloženi su za strastveno šaranje, a Škorpioni bicikliraju po sadomazo šabloni

Image
Foto: Tumblr
24.3.2018.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Da ljubav sazrije, potrebno je vrijeme. Vrlo rado bi se bavili „osjemenjivanjem“, ali on(a) se (još) drži malo prehladno? Emocionalni led se sporo topi. Možda nas „ispod leda“ dočeka vrelostrastvena nagrada? Vježbajmo strpljenje...

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi lete naprijed natrag, i „šaraju“ po raznim ljubavnim meridijanima i paralelama. Koči vas štošta, a najžešće Mars i Saturn. Novac vam prebrzo „ispari“ iz novčanika?! Kad financijski krizirate, gubite interes za seksanje. Kod mnogih od nas je slično tako.

Lavovi su u osvajačkom presingu, i relativno im dobro ide. Imate mali problemčić, ciljate u više ljubavnih meta istovremeno, lako gubite fokus pažnje i energija vam je raspršena. Smirite se, meditirajte i otkrit ćete tko vam je „od njih“ najseksi pračka!

Strijelci nisu u lošoj fazi evolucije. Dugo ste nosili kamen na leđima i nije vam bilo lako, a sada ga gurate ispred sebe i puno vam je lakše. Kamen je Saturn, a Saturn su stari i neriješeni problemi. Ako se osjećate lagano, spremni ste za novi ljubavni uzlet.

Bikovi su proaktivni, s daljnjom tendencijom erosmotornog uzbuđivanja. I vas će kao i Djevice i Jarce tranzitna Venera skroz do kraja uljepšati, počev od Uskrsa. Na Uskrs se (ovaj put) i Venera vraća kući u Bika, i bit će biti najplodniji od svih. U svakom pogledu.

Djevice moraju još samo relativno kratko uvježbavati strpljenje, i sve će biti dobro. Procvast ćete kao najljepša mirisna ruža. Svi će vam govoriti da ste strašno preseksi. Znate kada će se to početi zbivati? Točno od Uskrsa. Baš lijepa simbolika.

Jarci su čelično egzaltirani. Dugo niste bili toliko moćni? Ako ste mlađahne dobi, možda i nikada u životu. Osjećaj svemoći bez popratnog osjećaja odgovornosti, put je koji vodi u provaliju. Bolje vam je da se seks(ualizir)ate, nego da uokolo lihvarite...

Blizanci su radoznali i lepršavi, a kad su takvi, najzgodniji su. Blizanke su trenutno najkrasnije od svih ostalih astro djevojka i žena. Izuzev Ovčica, jer one su, osim što su „živa vatra“, još i hrabre. Ako petljate nešto s Ovn(ic)om, seksi zabava vam je zagarantirana.

Vage se teško brane kada ih drugi napadaju. Smetaju vas nasrtljivci koji vam stalno uletavaju. Zgodno ste simetrično građeni i uvijek ste skockani, i teško vas je nevidjeti dok plovidbeno lelujate ulicama grada.Stvoreni ste za ljubav i slizani erosseks.

Vodenjaci imaju tranzitnog Marsa „u zaleđu“, i slabo se orijentiraju u prostoru i vremenu. Sami sebe uvaljujete u nevolje, i s tim u vezi ste pravi stručnjak. Vaša ljubavna močvara upravo presušuje, i maglovita opsjena nestaju. Spavate goli i sami?

Rakovi se „iznutra prže“ na (pro)hladnoj proljetnoj fronti. Planeti vas ne ljube, specijalno ne one ljubavne - Venera i Mars, ali sve to ne znači da će „zbetonirana“ situacija potrajati zauvijek. Venera će vam uskoro postati seksualno plodnosna.

Škorpioni stoje čvrsto na zemlji, i rijetko kad maštare. Realni ste i stvarnosni u srcu i glavi, i nitko vas ne može dugo obmanjivati „bombonima“ raznoraznim. I u krevetu uredno „goredole biciklirate“ po ustaljenoj i dobro vam poznatoj sadomazo šabloni.

Ribe su opet na suhom. Niste baš totalka u banani, jer imate Marsa, Jupitera i Saturna fino aspektirane, i lagano ste postali ambiciozni po pitanju posla i karijere. Škorpioni i Jarci vrlo su vam dobar izbor za vjernu i odgovornu intimnu praskologiju!

Play ponuda
Play ponuda