LJUBAVNI HOROSKOP / Rakove napokon čeka mirna ljubavna luka, a i jarčeve intimno zbližavanje s jednom čudesnom osobom

Image
Foto: Shutterstock

Na lavovima je da dobro razmislite o kvaliteti ljubavi koju pružaju

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

8.3.2024.
9:13
Shutterstock
VOYO logo

Mlad Mjesec u Ribama, s dominantnim utjecajem Saturna, ukazuje na kraj ciklusa od dvanaest astroloških znakova i skori početak novoga kruga s mladim Mjesecom u Ovnu.

Ovaj utjecaj opisuje sve ono što se nalazi iza nas, iza leđa, jučer ili u prošlom životu. Toga sada nismo svjesni, ali to je dio koji čini našu podsvijest i to je onaj dio koji kontaktiramo kada spavamo.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajna živi u vjeri, a vjera je stanje duboke iskrenosti prema sebi. U mjeri u kojoj je čovjek dotaknuo tu iskrenost i tajna njegova mu je bliža i vidljivija. Gdje nema slobode ne može biti ni vjere, jer prava vjera nikada nije dogma, a niti strah od bilo čega.  

Neptun, vladar Riba, predstavlja najvrijednije u svakom biću, jer sa unutarnjom vjerom čovjek posjeduje duhovnu senzibilnost i istovremenu stabilnost i mir. Preporučljive su meditacije jer u dubinu moramo otići, bolje milom nego silom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovan

Ušli ste u zonu sumraka i ne vidite jasno put ispred sebe. Izbjegavajte ishitreno samodokazivanje. Vrijeme je idealno za dubinsko samosagledavanje i iskreni razgovor sa sobom samima. Kada idete ka sebi, drugi vam dolaze ususret. To je kozmički zakon!      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Vaša emocionalna oluja traje bez prestanka i nema kozmičkih naznaka skorog smirivanja stanja stvari. Sami inicirate nevolje hirovitim ponašanjem. Vidite sebe u optimističnim tonovima. Idete iz avanture u avanturu i ne razmišljate o posljedicama.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci 

U ljubavi ste sretni, ali u problemima ste u drugim sferama i dimenzijama življenja. Ako nije riječ o poslovnim brigama, vjerojatno se radi o zdravstvenim smetnjama. Morate nadvladati strah, a to nije lak zadatak. Imate potporu vaših bližnjih i to je velika stvar.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Vaša emocionalna snaga raste i više niste preosjetljivo svileni kakvi ste bili. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, nebesa će vam pomoći da se skrasite u mirnu ljubavnu luku. Više svjetlosti i topline ljubavi i manje tuge i patnje, vaš je primarni životni zadatak.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav 

Vaš kolerični ego u fazi je stišavanja i smirivanja. Naglašen vodeni element hladi i gasi vašu unutarnju vatrenost. U situaciji ste u kojoj ne možete izbjeći introspekciju. Sve ima svoj smisao i svoju svrhu. Razmislite o kvaliteti ljubavi koju pružate onima koje volite.         

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica 

Živite u uvjerenju da svi imaju nešto protiv vas. Ako ste cijepljeni od odgovornosti, sve vam se vraća natrag poput bumeranga. Moćni kozmički utjecaji iz znaka Riba bacili su vas na koljena. Bez promjene ponašanja nećete zaslužiti oprost partnera ili partnerice.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga 

Skladan utjecaj Plutona jača vašu volju i daruje vas snagom za preobražaje i transformacije. Ne odustajete dok ne dovršite započeto. Upoznat ćete karizmatičnu (Škorpion?) osobu i bit ćete oduševljeni njegovom ili njezinom strastvenom pojavom.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion 

Za mnoge ste tajanstveno nevidljivi. Djelujete iz sjene. Izlazite van iz kuće s prvim sumrakom. S vama se nije za igrati i to najbolje znaju oni koji iskusili bolni ubod  škorpionskog trna. Trenutno ste dobroćudni i samo vas opsesivna seksologija zanima.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac 

Generalno gledajući, niste baš za pohvaliti. Na naplatu vam stižu neplaćeni računi iz prošlosti. Neizbježno vam je suočavanje s vlastitim slabostima i nedostatnostima. Osoba koju ste nedavno obmanuli i napustili, vraća vam se u život. U velikom ste čudu.       

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac 

Preplavile su vas romantične i bajkovite emocije, a to se astrološkim Jarcima rijetko kad dogodi. Emocionalno vas rastapa intimno zbližavanje s jednom čudesnom (mističnom) Ribom. Na pravom ste putu ljubavnog procvata, a samo vam je ljubav još nedostajala…   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak

Ako niste iskoristili zgodne i zanimljive ljubavne prilike, sami ste sebi krivi. Ako ste emocionalno profitirali, vašoj sreći nema kraja. Niste svi u istom položaju, ima vas raznih i svakovrsnih. Vodenjaci rođeni sredinom veljače u žestokoj su strastvenoj ekstazi.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe 

Riblja duša je duboka, introspektivna i starija je od svih drugih duša. Neptun, vladar Riba, naglašen je kod umjetnika i genija, ali i kod svih onih koji daju neki doprinos čovječanstvu. Neptun predstavlja i orgazam. Čuvajte se iskrivljene realnosti i nejasnih slika.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču