Play ponuda

POSAO U SIJEČNJU / Nekim znakovima ambicije će se itekako ostvariti: Saznajte jeste li među tim sretnicima

Image
Foto: Shutterstock

Djevice su dobile krila, letite uokolo, i sve što zamisle to i ostvare, te su vrijedne, uslužne i praktične

8.1.2022.
9:16
Shutterstock
Play ponuda

Potpuna astrološka karta uključuje mnogo različitih planeta i točaka, ali većina ljudi poznaje jedan od najvažnijih elemenata karte – Sunčev znak. Vaš Sunčev znak otkriva vaš osnovni identitet i vašu temeljnu osobnost.

Bik

U punom ste radnom pogonu, i nećete se brzo i lako ohladiti od vaših novih ambicija. Želite biti prepoznati po vašoj izvornosti i originalnosti, i profit vam (za početak) nije primarno bitan faktor po redoslijedu važnosti. Želite svijetu ponuditi nešto futuristički novo, i uz pomoć vaših kontinuiranih napora i strpljenja na kraju ćete u tome i uspjeti.

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

U veljači ćete biti još uspješniji nego u siječnju, uz uvjet da sada negdje jasno precizirate sebi vlastite ciljeve. Bez obzira s čime se bavili, ako ste generalno ispravni i pozitivni, vaš poslovni uspjeh neće izostati, a s vremenom ćete i zarađivati sve više i više. Ono o čemu ste godinama unatrag sanjali, sada možete pretvoriti u stvarnost.

Tranzitni Mars ući će 24. siječnja u vama prijateljski znak Jarca, i to će biti dan kada ćete osjetiti u sebi snažnu želju i superiornu volju za uspjehom. Spajati ćete staro i novo na kreativan način. Uzimati ćete najbolje od tradicije i usklađivati s originalnim idejama. Konačni rezultat bit će iznad svih vaših očekivanja. I onih najluđih!

Djevica

Većina planeta na vašoj je strani. Dobili ste krila, letite uokolo, i sve što zamislite to i ostvarite. Vrijedni ste, uslužni i praktični, a Neptun vam daje dodatno pogonsko gorivo – snova i mašte! Ako negdje nešto i zapne, nećete se puno živcirati oko toga, jer ćete u dubini sebe samih vjerovati u vlastite snage. Oni koji su vas navikli iskorištavati, definitivno će odustati od svojih nepoštenih želja i nemoralnih namjera.

I vi ćete kao i Bikovi imati velike koristi od ulaska Marsa u zemljani i kardinalni znak Jarca (24. siječnja), u znak vlastite egzaltacije. Tek ćete krajem veljače biti najjače probitačni i djelotvorni, i važno je da budete strpljivi i oprezni, i da pažljivo birate suradnike.

Za početak je najvažnije da ste svjesni što i kako želite ostvariti. Vaši ambiciozni ciljevi moraju vam biti kristalno jasni, prije nego što krenete u konačnu (nezaustavljivu) realizaciju istih. Čuvajte se svoje i tuđe pohlepe! Izbjegavajte suradnju sa sumljivim tipovima koji se bave raznoraznim nelegalnim biznisom, i sve će biti u najboljem redu.

Jarac

Fortuna je na vašoj strani, i (skoro) sve što zamislite možete i ostvariti. Retrogradna Venera krenuti će direktno 30. siječnja, a Mars će ući u vaš znak Jarca 24. siječnja, i u navedenom međurazdoblju postati će vam jasno tko ste, gdje ste, kuda želite ići i što sve možete.

Krajem siječnja polako ćete se zahuktavati, poput parne lokomotive, i kada izaberete konačnu trasu/prugu kretanja, pojuriti ćete u budućnost bez zaustavljanja, što s vremenom može postati nezgodno i opasno.

Trostruka konjunkcija – Venera, Mars, Pluton, koja će se egzaktno i egzaltirano aktualizirati krajem veljače i početkom ožujka, predskazanje je vašeg definitivnog uspona na zamišljenu poslovnu Himalaju.

Da li ćete na kraju sjati od zadovoljstva? To će umnogome ovisiti od vaših želja i prohtjeva. S koliko biste se točno novaca osjećali bogato? Nakon uspona, slijedi silazak s planine, što zna biti teže od uspinjanja. Uz strogu samokontrolu, izbjeći ćete strmoglavi pad.

Ribe

Veći broj Riba, u siječnju će pokrenuti poslovni projekt, o kojem već dugo sanjare. Prati vas sreća. Imate predosjećaj da će sve ispasti dobro. Ne jurite bezglavo u nepoznato. Skicirajte u glavi, što želite postići. Jupiterov optimizam neće vas napuštati sve do svibnja, a najjači 'kozmički udar' čudesne inspiracije strefit će vas u travnju.

Djelujte konkretno i opipljivo, materijalizirajte stvar po stvar, i vaša vizionarska slagalica fino će se posložiti. Ribe - umjetničke duše, bit će na najvećem (bingo!) dobitku. Ne zaboravite i na vaš 'nematerijalni' duhovni razvoj. Možda (neslučajno) upoznate učitelja ili gurua, koji će vas voditi i usmjeravati ka višim razinama svjesnosti.

Ako razmišljate o poslu u inozemstvu, vjerojatno ćete sredinom siječnja dobiti jasan (povratni) signal da možete krenuti na put. Ulaganje u vlastito obrazovanje, trajna je zadaća. Dodatno se educirajte, i zaboravite na pasivu i samopotcjenjivanje. Brusite i oplemenjujte vaše urođene darovitosti. Stvoreni ste za 'ultrakreativno plivanje' kroz život!

Play ponuda
Play ponuda