Play ponuda

Kojih odluka ćete se zaista držati u 2012.?

shimmer fallback

'Prestat ću pušiti, više ću vježbati, pročitat ću barem jednu knjigu mjesečno, više vremena provodit ću s obitelji...

12.1.2012.
12:19
Play ponuda

Hoćete li koju novogodišnju odluka zaista uspjeti realizirati ove godine najviše ovisi o vama, a kolike su vam šanse da se držite svog plana najbolje znaju zvijezde.

Ovan

Uran u vašem znaku daje vam posebno samopouzdanje. Bez straha ćete se upustiti u avanturu te ćete po prvi put napraviti nešto što već dugo planirate.

Bik

Širit ćete horizonte zahvaljujući Jupiteru koji će u prvoj polovici godine posjetiti vaš znak. Putovat ćete više nego obično. Ukoliko imate ambicije za daljnjim školovanjem, velika je mogućnost da ćete ih i ostvariti.

Blizanac

Naučit ćete surađivati sami sa sobom. Uspjet ćete više vremena posvetiti sami sebi. Meditacija, pisanje i slične mentalne aktivnosti davat će vam snagu za nove izazove.

Rak

Odlučili ste promijeniti svoju svakodnevnicu i riješiti se rutine? Upravo u tome ćete i uspjeti. Družit ćete se i izlaziti više. Obnovit ćete stara, ali i stvoriti nova prijateljstva.

Lav

Održavanje dobre komunikacija jedna je od stvari koja vam je izrazito bitna u svakom odnosu. U 2012. uspjet ćete se kontrolirati i komunicirati bolje.

Djevica

Previše posla i kroničan umor znak su da vam je potreban odmor. Dopustit ćete si lijenčarenje i sitna zadovoljstva. Bez brige, zaslužili ste.

Vaga

Ovo je vaša godina za riješavanje obaveza i bitnih problema u životu. Riješite te probleme čim prije jer vaše zdravlje i samopouzdanje ovise o tome.

Škorpion

Ovo je vaše vrijeme za odmor. Radili ste i previše proteklih godina, zaslužili ste pauzu. Nemojte odmor doživljavati kao luksuz, on vam je zaista potreban.

Strijelac

Zvijezde vas potiču da promijenite svoju dnevnu rutinu. Prestanite na sebe preuzimati više obaveza nego što možete izvršiti. Pozdravite se sa stresom i počnite živjeti opuštenije, baš kao nekad.

Jarac

Ovo je vaša godina za ljubav. Transformacija iz poslovnog čovjeka u romantičnu dušu, dobro će vam sjesti. Ljubav će vam biti na prvom mjestu. Konačno ćete svima pokazati vašu drugu stranu.

Vodenjak

Neptun vas u 2012. napokon napušta tako da počinje vaše vrijeme za uspjeh. Vaše ideje zadivit će mnoge tako da je moguće unaprijeđenje na poslu.

Riba

Oslobodit ćete se rutine i dosadne svakodnevice. Kada Neptun uđe u vaš znak konačno ćete dozvolit sami sebi da živite onako kako vi to zapravo želite.

Play ponuda
Play ponuda