ZODIJAK I FINANCIJE / Nije sve u gotovini, ima nešto i u dionicama: Uz ove se ljude najbolje vezati ako ste gladni bogatstva

ZNAKOVI ZODIJAKA I FINANCIJE

Ovan

Novac vam znači akciju i uzbuđenje. Brze odluke donose korist, bogatite se u takmičarskim (rizičnim) financijskim situacijama. Zaboravite na poslovno partnerstvo, najbolje funkcionirate sami. Kupovina vas zabavlja, ali često je završite sa stvarima koje vam uopće ne trebaju. Što se tiče novca, stalno se igrate.

Bik

Financijska strategija je vaša snaga. Sigurnost vam je izuzetno važna, pa vas drži podalje od rizika koji bi vam, možda, donijeli pravo bogatstvo. Zemljišta, nekretnine, izgradnja i vlastiti posao najbolji su načini stvaranja novca. Trošite na veliko, ali sitničavi ste i škrti na malim potrebama. Veliki ste štediša, često nasljednicima ostavljate golemu imovinu.

Blizanci

Vama je bavljenje novcem dosadno, sve dok ne postane kasno. Problem je kad pokušate na brzinu obaviti nekoliko financijskih poslova. Više izvora prihoda i investiranje vode k uspjehu. Za vas je raznolikost bitna, ništa manje nego solidni i za financije nadareni poslovni partneri. Od svih znakova Zodijaka, najbolje se cjenkate.

Image
AMOR PRIPREMIO STRIJELE /

Hoćete li ljubiti koga ovo proljeće? Znamo na to pitanje odgovor, što vam najavljuju zvijezde

Image
AMOR PRIPREMIO STRIJELE /

Hoćete li ljubiti koga ovo proljeće? Znamo na to pitanje odgovor, što vam najavljuju zvijezde

Rak

Sakupljate dobra, novac i posjede. Novac posebno u kasnijim godinama kroz kupoprodaje imanja, preuređenje domova i kolekcije uspomena. Obiteljski biznisi cvatu u vašim rakovskim rukama. Čuvate novac na tajnim bankovnim računima, za neke moguće loše dane. Slobodno malo olabavite stisak oko novčanika!

Lav

Velikodušni ste s novcem. Vi ste jedan od izumitelja kreativnih financija. Trošite kako bi impresionirali druge. Zarađujete kroz velike korporacije. Svakih 10 do 15 godina promijenite karijeru, jer su vam potrebni svježi izazovi, a to vam donosi financijski uspjeh. Novac još dolazi kroz rodbinu partnera ili partnerice, poočima ili pomajku, te djecu.

Djevica

Neugodno vam je govoriti o novcu. Predugo analizirate moguće dogovore, pa iz tih odgađanja nastaju vaši novčani gubici. Iako se uspinjete na vrh neke organizacije i drugi vas poštuju, rijetko vas plaćaju koliko zaslužujete. Skromni ste i nenametljivi, i često vas drugi (nezasluženo) preskoče. Morate se zauzeti za sebe i naučiti misliti na veliko!

Vaga

Vaše trošenje najbolje opisuju sljedeće riječi: dizajnerske marke, kreditne kartice, vrhunska moda. Vaše sposobnosti zarađivanja povezane su s popularnošću i šarmom. Novac vam dolazi od kreativnih postignuća, ali često se i udajete ili ženite bogato. Od onih ste koji se u životu mogu obogatiti preko noći ili općenito nekim neobičnim načinom.

Škorpion

Vaši financijski dobici dolaze po dvjema tračnicama istovremeno. Dvostruka karijera, ideje ili honorarni poslovi, uvjeravaju druge da vam brzo daju ono što želite. Talentirani ste broker, bankar ili tek agent tuđeg novca. Uspijevate u novim poslovima, ali izbjegavajte partnerstva.

Strijelac

Vi ste najveći trgovac na svijetu. Vaš polet je novac u banci. Skloni ste trošiti na iskustva, a ne na stvari. Potrebni su vam konkretni planovi ili pravi partner, da biste se dočepali pravog bogatstva. Financijsku sreću vam donose i stranci, a novac često zarađujete i posredništvom.

Jarac

Uspjeh vam znači više od novca, jer novac je samo alat za stjecanje društvene i političke moći. Često je i država na vašoj strani s povoljnim ugovorima ili potporama vašem poslu. Sretni ste i u poslovima s nekretninama, prirodnim resursima - plin, nafta...

Vodenjak

Organizirajte se. Koristite poznanstva da dođete do boljeg posla ili neke dobre poslovne prilike. Hobiji i slobodne aktivnosti vaši su proizvođači novca. Financijska sigurnost vam dolazi od kreativnih i inovativnih poslovnih ideja. Kod investiranja oslanjajte se na vašu „vidovitu“ intuiciju.

Ribe

Jasno odredite svoje financijske ciljeve. Uslužne djelatnosti su stvorene za vas, najbolje zarađujete pomažući drugima. K osobnom bogatstvu vodi vas obiteljsko partnerstvo. Naučite reći „ne“ i uštedjet ćete sebi puno novca. Podložni ste sugestijama, oprezno s naglim srljanjem u trošak.