Play ponuda

Gdje ih dirati i ljubiti?

shimmer fallback

Uhvatili ste komada kojem ste se mjesecima uvaljivali, odradili ste prve večere, izlaske u kina, šetnje i sve što već uz to ide. Napokon ste spremni za uskakanje u krevet.

8.11.2010.
10:13
Play ponuda

Ovnovi su najranjiviji kada im se dočepate glave. Nježni poljupci u sljepoočnicu pretvorit će ih u mirnu janjad. Nakon takvog uvoda, prebacite se na kosu. Dok vam prsti prolaze kroz njegovu ili njenu kosu, topit će se kao sladoled, a ako ste se namjerili na Ovnicu, zaboravite na brijanje. One se obožavaju ljubiti uz lagano bockanje brade.

Kad je riječ o Bikovima, prvi korak u zavođenju leži u nježnim dodirima, koji kreću od zatiljka i lagano se spuštaju niz leđa, uz obavezno ljubakanje vrata. Slobodno si dopustite nježno grickanje na koje Bikovi provjereno padaju.

Blizanciotkidaju na diranje i ljubljenje dlanova, ruku i ramena. Polako prijeđite preko njihovih prstiju, nježno ih poljubite pa se 'bacite' na dlanove. Neka poljupci budu nježni i dugi, a dok padaju u trans, prijeđite na laktove i lagano klizite prema pazusima. Trzaji tijela potvrdit će vam da idete u pravom smjeru.

Muškarci i žene Rakovi posebnu pažnju daju francuskom poljupcu. Ali, osim na to, ovaj je horoskopski znak osjetljiv i na grudi. Obožavaju ljubljenje grudi, ali budite oprezni s bradavicama. Grickanje i štipanje izazvat će zajedljive primjedbe, pa radije upotrijebite jezik.

Lavove odvucite u kupaonicu i napravite pjenušavu kupku. Dok im spužvom lagano trljate leđa, pretvorit će se u umiljatu mačkicu. A tada upotrijebite čarobni napitak, točnije ulje, i započnite erotsku masažu.

Najjednostavniji način da u Djevicama pokrenete vulkan strasti je ljubljenje trbuha, a najviše ćete ih napaliti jezikom i nehotičnim dodirima kose. Krenite od pupka i vidjet ćete da funkcionira.

Vage su prepoznatljive po fenomenalnim stražnjicama. Osim što su toga svjesne, stražnjica je jedna od njihovih erogenih zona. U najintimnijem trenutku je nježno dotaknite, mazite i na kraju lagano stisnite. Nakon toga, grudima i bradavicama prijeđite preko guze, uz leđa do vrata.

Ne morate biti genije kako biste pronašli najosjetljiviju zonu Škorpiona. Ništa ne može više izluditi Škorpiona nego oralno zadovoljavanje. Jednostavno, skoncentrirajte se na njihove intimne dijelove i upotrijebite sve što možete – usne, jezik, prste i, naravno, maštu.

Želite li Strijelce dovesti do ludila, ljubite im unutarnju stranu bedara, pa se polako krećite prema intimnom dijelu. Ovaj potez garantirano će probuditi njihovu strast. Masaža uljima bit će pravi pogodak. Žene su posebno osjetljive na poigravanje kosom.

Strast Jaraca probudit ćete nježnim poljupcima ispod koljena. Hrabro, ali polako nastavite ljubiti cijelo tijelo uz obvezno doticanje bradavicama. Uzmite vremena za 'obrađivanje' pupka i bedara.

Vodenjacima je cijelo tijelo erogena zona. Ljubite ih od glave do pete u svim mogućim pozama. Posebno se pale na lagane i vlažne poljupce.

Kod Riba započnite s laganom masažom stopala, nježno ih milujte počevši od pete pa sve do prstiju i nemojte škrtariti na dodirima. Spremite se na lagano grickanje i svakako upotrijebite jezik u istraživanju njihovog mekanog stopala. Osim stopala, Ribe se pale na ljubljenje leđa, i to cijelom dužinom.

Play ponuda
Play ponuda