UPRAVLJAJU NAŠIM POSTOJANJEM / Deset zakona univerzuma: Ne radite protiv njih, tako stvarate borbu i bolest

Image
Izvor: Shutterstock

Pomažu nam manifestirati ono što želimo u životu

23.9.2022.
20:03
Shutterstock

Našim postojanjem upravljaju zakoni Univerzuma. Ne možemo ih vidjeti, ali znamo da postoje. Kad smo usklađeni s njima, naše misli i akcije podržane su božanskom energijom i lako se ostvaruju, a kad radimo protiv zakona, stvaramo borbu i bolest.

Evo deset zakona univerzuma koji nam pomažu manifestirati ono što želimo u životu.

Obilje

Stvarajući slike obilja u svom životu, privlačimo tu vrstu energije u stvarnost. Obilje se ne odnosi samo na novac. Žudimo i obilje ljubavi, mira, sklada, prilika, vjere, uspjeha i dr. Na kojem područja vi žudite više obilja?

Akcija

Možete biti izuzetno talentirani, suosjećajni, zaslužni, ali tek će akcija materijalizirati vaše želje. Ako ste pasivni u životu, postajete promatrač u kinu. Tek vam akcija dopušta imati u svom životu glavnu ulogu. Koju ulogu želite?

Božanski tok

Kad živimo u trenutku održavajući stanje ljubavi, zahvalnosti i služenja drugima, poravnati sa zakonom božanskog toka. Zauzvrat, povezaniji smo sa sobom, drugima, svemirom i Bogom. Taj duboki osjećaj povezanosti donosi nam više mira, ljubavi, milosti, suosjećanja i sinkroniciteta, koji je vaš božanski tok.

Ekonomija

Ovaj zakon upravlja energijom (materijom), a energija uvijek slijedi liniju manjeg otpora. Kad nastojimo da se dogodi nešto što nije za naše najviše dobro niti za najviše dobro drugih, to djelovanje susreće otpor (zakon ekonomije). Trošiti energiju u nastojanju da se nadvlada otpor i univerzalni zakoni tako što pokušavamo nešto manifestirati je gubitak energije koju smo mogli potrošiti tamo gdje postoji tijek. Što više energije uštedimo, to ćemo je više moći potrošiti na zaista važne stvari. Na kojem području trebate pomaknuti fokus svoje energije?

Očekivanje

Energija uvijek slijedi misli. Kad očekujemo loše, loše će se i dogoditi. Kad očekujemo i vjerujemo u dobro, dobro će stići. Zato misli uvijek oblikuju naša iskustva i očekivanja. Koje obrasce razmišljanja trebate promijeniti?

Dobronamjernost

Upravljajući energijom svojih misli i djelovanja i stvarajući za sebe i druge dobre misli i želje, automatski stvaramo i energiju dobronamjernosti. Ta energija stvara kolektivnu svijest dobrih namjera i sposobna je promijeniti loše namjere drugih. Kako vježbate dobre namjere u svom životu?

Milosrđe

Stvarajući za sebe dobru karmu i usmjeravajući se na iscjeljivanje drugih i Majke Zemlje, primjenjujemo zakon milosrđa. To znači da možemo dobiti više nego što smo radom zaslužili. Znate li kako ćete živjeti život s više milosrđa?

Namjera

Energija uvijek slijedi namjeru. Kad ste ljubazni, ali zato što želite biti pohvaljeni za svoju dobrotu ili imate neku drugu skrivenu namjeru, neće vas nagraditi univerzalni zakon namjere. Nanjera i napor moraju biti usklađeni kako bi se uspješno manifestirali. Kad namjeravate skupiti više novca istovremeno smanjujući trošenje na nebitno i postajući odgovorniji prema novcu, stvarate više novca. I što je još važnije, kad pokažete kako se možete nositi s više, univerzum vam i daje više. Kako ćete poboljšati svoje namjere u životu?

Manifestiranje

Kad mislite, vizualizirate i govorite ono što želite manifestirati, kao da se to već događa u vašem životu, aktivirate zakon manifestiranja. Vaše manifestiranje treba biti pozitivno usmjereno, naglašavajući ono što želite stvoriti, a ne ono što ne želite. Što danas želite manifestirati u svom životu?

Strpljenje

Strpljenje nam dopušta učiti o sebi i svojim vrijednostima i vježbati vjeru prepuštanjem univerzumu. Kroz strpljenje učimo dopustiti božanski timing vjerujući kako se sve što želimo manifestirati događa po božanskim pravilima. Ovaj nam zakon dopušta uspješno manifestiranje. Na kojem području svog života trebate imati više strpljenja?