ALBANCA OPTUŽILA DA SE SAMOZADOVOLJAVAO U VLAKU: / Sud ga oslobodio jer se branio da je 'samo namještao svoj veliki penis'

61-godišnjak oslobođen je optužbe zbog neprimjerenog seksualnog čina nakon što je tvrdio da je samo namještao svoj "veliki penis"

4.12.2018.
0:10
Flickr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok se vozila vlakom u New Yorku, putnica Alethia Richardson (32) snimila je kako se 61-godišnji Albanac Kosta Kolaci navodno samozadovoljava. Međutim sud je odbacio njezinu prijavu zbog neprimjerenog seksualnog čina nakon što je tvrdio da je samo namještao svoj "veliki" penis, izvještava Mirror.

Alethia je sjedila preko puta Koste kada se on počeo navodno neprimjereno dirati. Izvadila je mobitel, snimila ga i potom kontaktirala policiju tvrdeći da se muškarac samozadovoljavao. Tvrdila je da se muškarac "hvatao i trljao za područje prepona" te da je "njegov penis bio u erekciji i da se činio kao da strši iz hlača".

Žena je navodno bila jako uznemirena, a policija je rekla da je u jednom trenutku čak i okrenula kameru prema sebi uz komentar: "Nepoštovanje. Gadno. Perverznjak". Kosti se potom sudilo za javni razvrat i uznemiravanje.

Pretjerana reakcija žene

Sudac je ipak odbacio slučaj kao neosnovan budući da je Kostin odvjetnik tvrdio da je žena pretjerano reagirala na njegovo namještanje penisa preko hlača nakon dugog dana na poslu. Rekao je da to što njegov klijent ima "veliki penis" ne znači da je prekršio zakon.

61-godišnji optuženik svjedočio je da se vraćao rano s građevinskog posla i da se uopće ne sjeća navodnog incidenta 9. travnja.

Tužitelji su se složili da je Kolaci izvodio čin, ali je sudu rečeno da ni u jednom trenutku nije otkopčao šlic i razotkrio se.

Žena bila pretjerano usmjerena na Kostine prepone

Kostin odvjetnik Cary London uspješno je argumentirao da je njegov klijent samo namještao svoj veliki penis u malo ugodniji položaj tijekom vožnje vlakom. Osim toga čak je i optužio Richardson da je previše bila usmjerena na Kostine prepone te da se mogla premjestiti jer je bilo dosta slobodnih mjesta.

"Željela je napraviti situaciju od nečega čega nije bilo", rekao je London.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali