09.03. Numerolog odgovara…

Koliko sam sretan ili nesretan u životu?

To ne znam, ali znam da Vam najnesretniji broj 39 može dosta zagorčavati život.

Broj 23, u Vašem datumu rođenja, je jedan od najpovoljnijih brojeva u numerologiji koji ukazuje na iznimnu pokretljivost i dinamičnu aktivnost te obećava materijalnu korist i uspjeh. Donosi posebnu vještinu u komuniciranju s ljudima i u iznalaženju novca te spretan dolazak do boljeg položaja.

Broj 20, u imenu Josip (1+7+3+1+8), je sretan broj produhovljenosti koji je sklon duhovnom razvoju. Za osobe s tim brojem korisnije je da ne forsiraju materijalističke aspiracije, već da jačaju duhovne dimenzije svoje prirode. Ovo je broj ambicioznosti, inicijative, novih ideja i poticaja aktivnosti, a ukazuje i na uspjeh kod suprotnog spola.

Broj 19, u prezimenu S. (3+1+8+1+5+1), je u samom vrhu najsretnijih brojeva numerologije jer ukazuje na uspješnost u ostvarivanju svih zamisli te na veliku sreću, izobilje i čast. Osim ovako pozitivnih zračenja, ovaj broj ujedno ima moć da poništava značajan dio negativnih utjecaja nesretnih brojeva oko sebe. Broj 19 je tzv. “princ među brojevima”.

U zbroju imena i prezimena nalazi se izuzetno nesretan broj 39 (20+19) pa osobe s tim brojem često trpe zbog toga što ih drugi iskorištavaju. Taj broj ukazuje na osobu koja nosi i rješava tuđe probleme, a i sama nerijetko ima poslovnih i novčanih problema. Katkad se postupci samog vlasnika broja 39 mogu protumačiti kao izvor njegovih teškoća. To je tzv. “broj žrtve”.

Problem je u činjenici što je broj 39 jedan od najnesretnijih brojeva u numerologiji, pa je njegov negativni utjecaj daleko veći od formalnih 25%! Stoga bi bilo izvrsno kada biste eliminirali taj broj iz svojih osobnih podataka. Kako?

Dodajte još jedno ime (na što po zakonu imamo pravo) sa sretnim brojem 7 (npr. Jan) ili sretnim brojem 25 (npr. Anđelo, Lovro, Predrag, Romeo, Vitomir, Željko itd.) ili sa sretnim brojem 34 (npr. Lovorko, Vjekoslav, Zvonko itd.). A u zbroju oba imena i prezimena biste dobili sretan broj 46, odnosno 64, odnosno 73 koji imaju skoro isto značenje kao i broj 19 u Vašem prezimenu.

Povratak na Net.hr